11 Ιουνίου 2023

Kyrie signs with Anta!! (unofficial photos)

Απ' τη στιγμή που η Nike ανακοίνωσε τη διακοπή της πολυετούς τηε συνεργασίας με τον Kyrie Irving, σχεδόν όλες οι ανταγωνίστριες εταιρείες ενδιαφέρθηκαν για τον ταλαντούχο γκαρντ ο οποίος κατά πως δείχνουν οι φωτογραφίες κατέληξε στο που θα υπογράψει. Χθες ο Uncle Drew εθεάθη σε ένα καλοκαιρινό καμπ να διδάσκει τη τέχνη του φορώντα μπασκετικά της Anta Sports που μετά τους Klay Thompson και Gordon Hayward θα έχει έναν ακόμη megastar NBAer στο ρόστερ της.
Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν πως έχει ήδη ετοιμαστεί ή βρίσκεται σε προχωρημένο στάδιο η κατασκευή του Anta Kyrie 1 το οποίο και βλέπετε στις cgi φωτογραφίες. Μη το έχετε 100% σίγουρο πως αυτή θα είναι κι η τελική εικόνα του παπουτσιού καθώς πολλά μπορούν να αλλάξουν από μια cgi φώτο μέχρι το τελικό αποτέλεσμα. Για παράδειγμα εντύπωση μου προκαλεί το γεγονός πως ο παίχτης κατάφερε να διατηρήσει τα δικαιώματα το λογοτύπου του. Βέβαια θα μου πείτε πως κι ο Dwight Howard όταν πριν χρόνια μετακόμισε στην Peak πήρε μαζί του και το λογότυπο που χε με την Adidas.
Πως σας φαίνεται η επιλογή του Kyrie Irving να υπογράφει με την Anta? Θα ήταν το Anta Kyrie 1 ένα μπασκετικό που θα αγοράζετε αντί ενός Nike Kyrie? Να σημειωθεί εδώ πως στις δύο φωτογραφίες ο Kyrie φοράει τα Anta Shock Wave 5 Pro!