21 Οκτωβρίου 2021

3rd time is a GHarm!! (unofficial photos)

Μετά το Harden Vol.6  ένα ακόμη signature αποκαλύφθηκε κατά την έναρξη της φετινής περιόδου. Το Anta GH3 είναι κάτι παραπάνω από γεγονός καθώς ο άλλοτε Μορμόνο επανήλθε στην αγωνιστική δράση φορώντας τα νέα του μπασκετικά σε έναν φανταχτερό Hornet-ίσιο χρωματισμό! Πρόκειται για ένα ακόμη low-top κωδικό παρά το βεβαρημένο ιατρικό ιστορικό του Gordon και κινείται εν γένει στις σχεδιαστικές γραμμές των περασμένων δύο κωδικών. Το GH3 δε το μάθαμε βέβαια σήμερα μιας κι ο παίχτης τον Μάη όταν και βρισκόταν στα πιτς είχε ξεκινήσει τις προπονήσεις δοκιμάζοντάς τα.
Το Anta GH3 έχει πάνω-κάτω τις ίδιες γραμμές με τον πρόγονό του με μόνη κι εμφανέστατη διαφορά τους το εγκάρσιο "δόντι" που υπήρχε στη σιλουέτα του GH2 και περιείχε το λογότυπο της εταιρείας και πλέον αυτό έχει τη μορφή μικρού πτερυγίου πάνω στο heel counter. Το κυρίως υλικό του πλαισίου όπως δείχνουν τα πράγματα θα ποικίλει με βάση το theme που θα "υπηρετεί" όπως άλλωστε συνέβαινε με τα GH1 και GH2. Η ιδέα του ζεύγους ζωναριών, ένα σε κάθε πλευρά, με το ένα άκρο να εκβάλει απ' το μέσο του παπουτσιού και τ' άλλο άκρο να συνδέεται με το εξωτερικό heel counter έχει ένα κάποιο ενδιαφέρον και μακάρι να ναι λειτουργικό καθώς "χαλάει" την εικόνα του μοντέλου. Η ενδιάμεση σόλα του είναι από A-FlashEdge foam και επί της ουσίας είναι κλασικό EVA foam που περιέχει 25% PE υλικό. Για την μορφολογία της εξωτερικής σόλας του GH3 δεν έχουμε ξεκάθαρη εικόνα αλλά πιθανολογώ ότι θα χει μια μπασκετικότερη μορφή σε σχέση με ότι έχει προηγηθεί.
Μήπως ήρθε η ώρα να δούμε επιτέλους στην ελληνική αγορά κάποιο από τα signature μπασκετικά της Anta, είτε το GH3 είτε το KT7? Προσωπικά και με κάποιο από τα Shock βολεύομαι για αρχή!