8 Οκτωβρίου 2023

Skechers invades the NBA! (unofficial photos)

Η Skechers αποφάσισε φέτος να εισέλθει δυναμικά στο NBA, αφού στη media day των ομάδων δύο NBAers εντοπίστηκαν να φορούν ένα ακυκλοφόρητο ζευγάρι μπασκετικών της αμερικάνικης φίρμας. Ναι καλά διαβάσατε, η Skechers! Ο λόγος για τους Terance Mann και Julius Randle που στη media day των ομάδων τους φορούσαν ένα λευκό μπασκετικό της Skechers που εκ πρώτης όψεως να πω την αμαρτία μου είναι αρκετά θελκτικό στο μάτι.
Το εικονιζόμενο λοιπόν πατούμενο της Skechers φαίνεται να χρησιμοποιεί πολύ σύγχρονα υλικά όσον αφορά τη δομή του πλαισίου καθώς βλέπουμε κάτι σαν το Leno-Weave της Jordan. Κάτω από το διάφανο κουκούλι διακρίνουμε ενισχυμένες ζώνες ακριβώς στο μέσο του πλαισίου και συμπαγέστερη δομή πέριξ των αστραγάλων με κλασική fuse επίστρωση. Σε ότι έχει να κάνει με το foam της ενδιάμεσης σόλα δεν έχω τη παραμικρή πληροφορία μιας και τη Skechers δεν την έχω σε μεγάλη υπόληψη, δείχνει όμως πως είναι χωρισμένη στα δύο με ένα torsiol plate καταμεσής της. Επίσης άγνωστο είναι το μοτίβο χάραξης της εξωτερικής σόλας αλλά το λογότυπο της Goodyear μαρτυρά πως η γόμα του θα είναι υψηλής αντοχής. Σα σχέδιο τώρα είναι αρκετά τίμιο θα έλεγα και με ιντριγκάρει σε σχέση με ότι μπασκετικό έχει εμφανίσει η Skechers τόσα χρόνια που λειτουργεί.
Τώρα σχετικά με το πότε και σε τι τιμή προορίζεται να κυκλοφορήσει το εικονιζόμενο μοντελάκι της η Skechers δεν υπάρχει η παραμικρή ενημέρωση, ούτε καν φήμη. Εσάς πως σας φαίνεται? Θα το επιλέγατε για βασικό σας μπασκετικό?