2 Ιουλίου 2023

The latest and final D Rose? (official photos)

Κοντά δύο βδομάδες πριν σας είχα παρουσιάσει τις πρώτες φωτογραφίες του νεότερου Adidas D Rose αν και είχα μια επιφύλαξη καθώς επρόκειτο για cgi φώτος. Εν τέλει δικαιώθηκα και σήμερα μπορείτε με περίσσια άνεση να απολαύσετε τις πρώτες επίσημες και πεντακάθαρες φωτογραφίες του D Rose Son Of Chi 3 που χει ξεκινήσει ήδη να διατίθεται σε κάποιες ασιατικές χώρες και μάλιστα σε πέντε χρωματισμούς.
Ο Derrick Rose ως γνωστόν μετακόμισε προς το Memphis ώστε να αποτελέσει μέντορα του ατίθασου Morant αλλά και να αποδείξει πως αγωνιστικά μπορεί ακόμη να σταθεί και μάλιστα σε υψηλότατο επίπεδο. Στο νέο του franchise θα έχει εξ αρχής και το νέο του παπούτσι και όπως είχα αναφέρει σε προηγηθείσα μου ανάρτηση έχει αρκετά καλούδια και φυσικά είναι ανώτερο από το SoC 2 που έμοιαζε με προχειροδουλειά. Mesh πλαίσιο με νήματα ενίσχυσης επάνω του, neoprene κολάρο, Bounce ενδιάμεση σόλα και μοτίβο χάραξης απλό μεν αλλά φαίνεται πολύ λειτουργικό. D Rose λογότυπο στις γλώσσες, Three Stripes στη σόλα αλλά και στις εσωτερικές πλευρές και έχουμε ένα πατούμενο αντάξιο της φήμης και του μεγέθους του παιχταρά.
Ευελπιστώ να δούμε σύντομα το Son Of Chi 3 στην ελληνική αγορά αφού ο Brenda χρωματισμός του έχει εισέλθει εδώ και μέρες στο wishlist μου.