25 Οκτωβρίου 2022

The nXXt gen of LeBron 20!! (unofficial photos)

Τι κι αν έχει περάσει σκάρτα ενάμισης μήνας από την κυκλοφορία του 20ου Nike LeBron, στο Oregon έχουν ετοιμάσει κιόλας μια ακόμη δεύτερη έκδοση του μοντέλου με την ονομασία NXXT! Η είδηση έσκασε πριν μερικές ώρες οπότε δεν έχω καταφέρει να τσεκάρω με ασφάλεια αν όντως πρόκειται για performing μοντέλο αλλά προς τα εκεί οδεύω.
Ίδιο πάνω-κάτω σε κοψιά με το ορίτζιναλ Nike LeBron 20 αλλά με αναθεωρημένο πλαίσιο ως προς το κύριο υλικό δόμησής του συν ένα μεγαλούτσικο κομμάτι συνθετικού δέρματος που χει συνδεθεί στην εσωτερική μεριά για πρόσθετη υποστήριξη. Η ενδιάμεση σόλα έχει το ίδιος ύφος με πριν και λογικά θα προέρχεται από το ίδιο foam ενώ στην εσωτερική πλευρά αναγράφεται πως περιέχει Zoom Air, πιθανό και Zoom strober γιατί όχι? Περίπου ίδιο και το μοτίβο χάραξης της εξωτερικής σόλας που παραπέμπει σε χάρτη αν δε με γελούν τα μάτια μου! Αισθητικά τώρα, δε θα έλεγα πως το NXXT με συγκινεί ιδιαίτερα σε σύγκριση με την στάνταρτ έκδοση άντε λίγο παραπάνω να με ιντριγκάρει η ιδέα του mismatch ζευγαριού.
Για το πότε και σε ποια τιμή θα δούμε να κυκλοφορεί το LeBron 20 NXXT δεν υπάρχει η παραμικρή πληροφορία. Εσάς πως σας φαίνεται η νέα πρόταση εκ μέρους της επίσημης σειράς του King James?