5 Ιουλίου 2018

Τα σημαντικότερα μοντέλα για το υπόλοιπο του 2018 (part 2)

Μια ακόμη αγωνιστική περίοδος αποτελεί παρελθόν και σε ότι έχει να κάνει με το NBA οι back-to-back πρωταθλητές Warriors επιβεβαίωσαν με τον πλέον επιβλητικό τρόπο πως αποτελούν τη κορυφαία ομάδα αυτής της δεκαετίας κι έβαλαν πλώρη για το πολυπόθητο three-peat. Ο "King James"  υπερέβαλε εαυτόν τη φετινή σεζόν και προσπάθησε μέχρι τέλους για να ολοκληρώσει ένα ακόμη έπος στη τεράστια καριέρα του αλλά οι "Fantastic-4" του Oakland δε φάνηκαν διατεθειμένοι να το διαπραγματευτούν. Έτσι ο LeBron είδε κι απόειδε και πήρε το ταλέντο και μετακόμισε κατά LA μεριά ώστε να οικοδομήσει μια νέα (υπερ)ομάδα που θα κοντράρει στη Wild Wild West τους Warriors βάζοντας τέλος στη παντοκρατορία τους.
Στα του οίκου μας τώρα κι εν μέσω θέρους είπα να δημοσιεύσω τη γνωστή και καθιερωμένη ανάρτησή μου με τα δέκα μπασκετικά παπούτσια που αναμένονται να κυκλοφορήσουν και να κλέψουν τις εντυπώσεις κατά το δεύτερο μισό του 2018. Στη θερινή μου λίστα περιλαμβάνονται κωδικοί από τρεις εταιρείες εκ των οποίων η μία επανέρχονται στη κατηγορία μετά από διάστημα απουσίας είκοσι ολόκληρων χρόνων κι όσο να ναι αυτή η επανείσοδος αξίζει της προσοχής μας. Δύο όλα κι όλα είναι τα ρετρό μοντέλα που παρουσιάζουν εξαιρετικό ενδιαφέρον και προέρχονται από τη συνήθη ύποπτη μάρκα ενώ όλα τα υπόλοιπα παπούτσια της λίστας μου είναι ολοκαίνουργια και μάλιστα για τρία από αυτά δεν έχει υπάρξει στο ίντερνετ ούτε καν φωτογραφία από τα samples τους. Φυσικά το μοντέλο που αναμένουμε εμείς εδώ στην Ελλάδα με απίστευτη ανυπομονησία δεν είναι άλλο από το πρώτο signature μπασκετικό που θα κυκλοφορήσει η Nike για τον δικό μας "Greek Fr34k", κατά κόσμον Γιάννη Αντετοκούνμπο #34, για το οποίο βεβαίως δεν έχει διαρρεύσει καμία απολύτως φωτογραφία του.
Για τους μη-μυημένους αλλά και τους καινούργιους αναγνώστες του blog πρέπει να επισημάνω πως η λίστα μου αποτελείται ξεκάθαρα από προσωπικές επιλογές μου και την έχω διαμορφώσει με βάση τις επίσημες ημερομηνίες κυκλοφορίας των εν λόγω παπουτσιών αλλά και από πληροφορίες που "αιωρούνται" στο διαδίκτυο σχετικά με την επικείμενη κυκλοφορία τους.

Adidas Dame 5

Adidas D Rose 9

Adidas Harden Vol. 3

Adidas T-Mac Millenium

Air Jordan XI "Concord"

Air Jordan XIII "He Got Game"

Nike Greek Fr34k

Nike Kyrie 5

Nike LeBron XVI

Puma Clyde Court Disrupt