14 Ιανουαρίου 2017

Τέταρτος χρόνος GreekSneakCollector!!!!

Μεγάλη μέρα η σημερινή! Το ιστολόγιο GreekSneakCollector κλείνει σήμερα τον τέταρτο χρόνο ζωής του και συνεχίζει...!!! Για μια ακόμη φορά το παρόν ιστολόγιο προσπάθησε να καταγράψει όσο το δυνατόν αμεσότερα και εγκυρότερα κάθε αξιόλογο νέο που αφορούσε τα αγαπημένα μας μπασκετικά παπούτσια αποτελώντας παράλληλα μια οδό διαφυγής από την γκρίζα καθημερινότητά μας.
Στη φετινή σύντομη έκθεση πεπραγμένων απλά θα αναφέρω πως οι δημοσιεύσεις παρουσίασαν μια σημαντική αύξηση σε σχέση με τη περασμένη χρονιά φτάνοντας κοντά στα επίπεδα περασμένων ετών ενώ από πλευράς αριθμού θεάσεων είχαμε ανάλογη αύξηση! Μεγάλη ανταπόκριση γνώρισε και η σελίδα Facebook που λειτουργεί επικουρικά αν και απ' ότι φαίνεται οι περισσότεροι από σας προτιμάτε την επικοινωνία μέσω του συγκεκριμένου ιστοχώρου κοινωνικής δικτύωσης. Εκεί που ομολογουμένως δεν έδωσα τη δέουσα προσοχή ήταν στο κανάλι μου στο Youtube κάτι το οποίο θα προσπαθήσω να "διορθώσω" μέσα στο 2017.
Μετά απ' αυτή την εξομολόγηση οφείλω να πω ένα πολύ πολύ πολύ μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε όλους εσάς που μπήκατε στο κόπο να διαβάσετε έστω και μία δημοσίευση, είτε να αφήσετε το σχόλιό σας είτε απλά να κάνετε ένα like. Ελπίζω να μείνατε ικανοποιημένοι και από τη φετινή σας περιήγηση στο ιστολόγιο και υπόσχομαι να διατηρήσω στο ίδιο επίπεδο το ρυθμό δημοσιεύσεων χωρίς έκπτωση της ποιότητάς τους.
Keep Hooping!!