22 Μαΐου 2015

Under Armour Curry 2 (preview)

Με τους Golden State Warriors αν βρίσκονται ένα βήμα πριν τους μεγάλους τελικούς του NBA και με τον φετινό MVP Stephen Curry να πραγματοποιεί μια φανταστική σεζόν, η Under Armour δε θα μπορούσε να μην δώσει συνέχεια στη πρώτη της signature σειρά μπασκετικών παπουτσιών της. Με το Under Armour Curry 1 να έχει κερδίσει ήδη τις καρδιές πολλών sneakerheads, η συνέχεια οφείλει να είναι εξίσου εντυπωσιακή και διαφορετική. Και αφού βρισκόμαστε στη περίοδο όπου τα τμήματα όλων των αθλητικών εταιρειών που "ασχολούνται" με το άθλημα του μπάσκετ εργάζονται πυρετωδώς για την επόμενη σεζόν, η Under Armour δε θα μπορούσε να μη δώσει από τώρα μια μικρή γεύση από αυτό που πιθανολογείται να είναι το UA Curry 2!
Οι πρώτες φωτογραφίες που παρουσιάστηκαν στο διαδίκτυο απεικονίζουν ένα μοντέλο που έχει τη σιλουέτα του προκατόχου με ορισμένες προσεκτικές διαφοροποιήσεις του. Το κέλυφος του λογικά είναι κατασκευασμένο και αυτό με βάση τη τεχνολογία anaFoam ελαφρώς όμως πιο αναβαθμισμένη και με μικρές οπές για περισσότερη αναπνευσιμότητα. Τα λογότυπα σε γλώσσα και "μύτη" καθώς και το σήμα της UA δεν μετακινήθηκαν καθόλου όμως φαίνεται να επιλέγεται για αλλαγή η διχρωμία στο κέλυφος του παπουτσιού. Στα κάτω διαμερίσματα μάλλον διατηρείται το υλικό Charged και ας μη διακρίνουμε κάπου το λογότυπο όμως το ζιγκ-ζαγκ στη σόλα μαρτυρά ότι δε θα λείπει το νεότερο αντικραδασμικό υλικό της UA. Το συμπαγές και τρίγωνο heel cap που φιλοξενούσε το λογότυπο του Curry αντικαθίσταται από ένα πιο απλό και εντελώς ξενέρωτο clip στο οποίο υπάρχει η ατάκα του παίχτη "I can do all things". Πιστεύω ότι και η χάραξη της σόλας θα είναι διαφορετική κάτι το οποίο αν δεν έχει γίνει θα μου κάνει μεγάλη και αρνητική εντύπωση!
Αυτές είναι οι πρώτες μου σκέψεις και παρατηρήσεις για το εικονιζόμενο δείγμα του Under Armour Curry 2 το οποίο δε θα έλεγα ότι με συγκινεί περισσότερο από το προγονό του.