4 Φεβρουαρίου 2014

Nike LeBron XI Elite (preview)

Όπως συνηθίζεται τα τελευταία χρόνια, κάπου αυτή την εποχή ξεκινούν και διαρρέουν στο διαδίκτυο οι πρώτες φωτογραφίες των Elite μοντέλων της Nike. Η σειρά παπουτσιών Elite αποτελεί ουσιαστικά βελτιωμένες εκδόσεις υπάρχοντων μοντέλων της φετινής σεζόν που θα φορεθούν από κάποιους μπασκετμπολίστες κατά την διάρκεια των Play Off. Τα τελευταία χρόνια σε βελτιώσεις υπόκεινται τα παπούτσια με τις υπογραφές των Kobe, LeBron και Durant κάτι που θα ισχύσει και για φέτος.
Η πρώτες φωτογραφίες του LeBron XI Elite δείχνουν ένα παπούτσι που διαθέτει τις ίδιες τεχνολογίες με το βασικό παπούτσι της σειράς. Σχεδιαστικά διαφέρει σε μερικά σημεία όπως η τοποθέτηση σε ορισμένα σημεία premium υλικού (τα χαρακτηριστικά γυαλιστερά μαύρα σημεία που πιθανόν στη επίσημη παρουσίασή τους να είναι carbon) αντί Foamposite που προϋπήρχε. Επίσης, το swoosh εμφανίζεται λίγο πιο "πλαγιαστό", ενώ δύο σημεία θυμίζουν το Nike LeBron 9, η κορυφή της γλώσσας και τα λειτουργικά "αυτάκια" λίγο παραπάνω από το σήμα.
Για νεότερες πληροφορίες αλλά και το πότε θα γίνει η επίσημη παρουσίασή τους θα φροντίσω να σας ενημερώσω το συντομότερο δυνατό.