12 Φεβρουαρίου 2014

Testing Adidas Rose 4.5

Τι και αν ο Derrick Rose βρίσκεται πάλι στα πιτ με έναν ακόμη τραυματισμό, η Adidas προχωρά ακάθεκτη και συνεχίζει να παρουσιάζει τα νέα μπασκετικά της παπούτσια με το λογότυπο του παίχτη των Chicago Bulls. Η έκδοση .5 αποτελεί μια ενδιάμεση έκδοση του παρόντος μοντέλου Rose και αυτού που πρόκειται να εμφανιστεί την αγωνιστική περίοδο 2014-2015. 
Όπως είναι λογικό διατηρήθηκαν τα περισσότερα στοιχεία του Rose 4, το Sprintframe, το Adiprene, η εξωτερική σόλα με τη τεχνολογία Puremotion αλλά και το γενικότερο σχέδιό του. Το Sprintweb του παραμένει το ίδιο λειτουργικό όμως έχει υποστεί μια αρκετά μεγάλη ανανέωση αντικαθιστώντας τη κάθετη γραμμή του Rose 4 με γραμμές ζέβρας κάνοντάς το έτσι λίγο πιο "αγριεμένο".
Στο διαδίκτυο ήδη έχουν κάνει την εμφάνιση τους βίντεο που αναλύουν περαιτέρω το νέο μοντέλο της Adidas. Στα συν του η διατήρηση της εξωτερική σόλας που το κάνει κατάλληλο και για εκτός παρκέ αγώνες, ενώ μοναδικό του μείον αποτελεί η λίγο "τσιμπημένη" τιμή πώλησής του. Για περισσότερες πληροφορίες δείτε το παρακάτω χρήσιμο βίντεο.