25 Φεβρουαρίου 2024

Rhythm master for the CJ-3!! (official photos)

Όντας υποστηρικτής των μπασκετικών ορμώμενων εκ Κίνας μεριά είναι μεγάλη μου παράλειψη που τόσο καιρό δεν έχω αναφερθεί στο τρίτο μοντέλο της signature συλλογής του CJ McCollum! Χωρίς φαντεζί εκδηλώσεις και τυμπανοκρουσίες, ο γκαρντ των Pelicans βομβαρδίζει τα αντίπαλα καλάθια φορώντας τα πανέμορφα Li-Ning CJ 3 και μάλιστα σε ορισμένους εκπληκτικούς χρωματισμούς που θεωρώ απίθανο να δούμε στη κυκλοφορία!
Το Li-Ning CJ 3 είναι η φυσική συνέχεια ή καλύτερα μια αναμορφωμένη εκδοχή του περσινού μοντέλου το οποίο δυστυχώς δε το είδαμε ποτέ στην Ευρώπη. Κατασκευαστικά το πλαίσιό του θυμίζει λιγάκι το Air Jordan XXXVI αλλά αδυνατώ να καταλάβω αποτελείται μονάχα από νήμα ή ακριβώς από κάτω υπάρχει ένα neoprene υπόστρωμα. Το μόνο σίγουρο είναι πως φέρει πρόσθετες λούπες στα πλευρά του ακριβώς όπως το CJ 1. Μορφολογικά η ενδιάμεση σόλα θυμίζει του CJ 2 με τη διαφορά πως τώρα χρησιμοποιείται ένα νέο foam, το Light Foam Plus όπως το αποκαλεί η Li-Ning, αντί Boom που υπήρχε στα προηγούμενα δύο. Το Light Foam Plus φυσικά δεν είναι "ελεύθερο" αλλά περικυκλωμένο είτε από σκληρότερο foam όπως συμβαίνει κυρίως με το πίσω μέρος είτε με μια ελαστική TPU μπαριέρα μπροστά. Αν τώρα σώνει και καλά θέλετε Boom foam τότε καλύτερα να ψαχτείτε για κάποιο Li-Ning JB! Η σόλα του νέου CJ είναι πανέμορφη με ανομοιόμορφα ας πούμε πλαίσια που περιέχουν herringbone μοτίβο χάραξης. Συνολικά το σχέδιο είναι στιλάτο και πολύ προσεγμένο, με τις σκαλιστές καλλιγραφίες στο υποτιθέμενο εξωτερικό heel counter αλλά για το σήμα της Li-Ning!
Για την ώρα το Li-Ning CJ 3 μπορείτε να το προμηθευτείτε μονάχα από το επίσημο site της εταιρείας με τη τιμή του να είναι πολύ τσουχτερή αν συμπεριλάβουμε και τα έξοδα αποστολής του με το τελωνείο να ναι σιγουράκι!