9 Ιουνίου 2020

Just Pro Boost it!! (official & unofficial photos)

Η Adidas μάλλον δε σκοπεύει να ρίξει λευκή πετσέτα σ' ότι έχει να κάνει με τις μη-signature μπασκετικές συλλογές κι έτσι για το περιπετειώδες 2020 ετοιμάζει μια πολύ σπέσιαλ πρόταση. Το Adidas Pro Boost μάλλον αναμένεται να κληρονομήσει στη θέση της σειράς Pro Bounce η οποία διαδέχτηκε τη σειρά Crazy Explosive που για μένα μάλλον τερματίστηκε κακήν κακώς. Το Adidas Pro Boost Μολονότι εμφανισιακά δείχνει εξαιρετικά απλό και συνεσταλμένο εντούτοις κρύβει μια πολύ ενδιαφέρουσα έκπληξη.
Το Adidas Pro Boost ως άλλο Pro Bounce - λες και δε μπορούσαν να σκεφτούν ένα πιασάρικο όνομα - δείχνει πως κατανοεί πλήρως τις performing απαιτήσεις του σήμερα. Έχουμε λοιπόν ένα textile mesh πλαίσιο με ξεχωριστή γλώσσα ακριβώς σαν αυτή που διέθετε το Pro Vision ενώ τα κορδόνια του θα περνούν μέσα από οπές που χουν σχηματιστεί από ένα εν δυνάμει συνεχόμενο κορδόνι που υπάρχει ραμμένο επάνω στο κέλυφός του. Το toe cap κι η πρύμνη του καλύπτονται από κάμποση ποσότητα συνθετικού δέρματος και το ίδιο υλικό χρησιμεύει για τη κατασκευή του κολάρου της ημίψηλης (mid) βερσιόν του. Όλα τα λεφτά στο Pro Boost κρύβονται στην ενδιάμεση σόλα του που συνδυάζει επιτέλους τις δύο καλύτερες ίσως αντικραδασμικές τεχνολογίες των Γερμανών. Έχουμε μαι στρώση από μικροκάψουλες Boost που περιμετρικά συγκρατούνται ή περιορίζονται αν προτιμάτε από LightStrike foam! Not bad at all! Για την εξωτερική σόλα αξιοποιούνται δύο ειδών μοτίβα και με το herringbone να βρίσκεται οριοθετημένο-τοποθετημένο σε συγκεκριμένα σημεία της επιφάνειας. Ως προς την εξωτερική εμφάνιση το Adidas Pro Boost δείχνει αρκετά συμπαθητικό ιδίως στην mid-top έκδοσή του.
Τόσο το κοντό όσο και το ημίψηλο Adidas Pro Boost έχουν προγραμματιστεί να κυκλοφορήσουν αρχές Αυγούστου και προτεινόμενες λαινικές τιμές πώλησης του 110 και 120 δολάρια αντίστοιχα! Ω ναι καλά διαβάσατε LightStrike και Boost μαζί στα 120 δολάρια ανώτερη τιμή! Τι έχετε να πείτε?