22 Δεκεμβρίου 2023

Russ goes on with another Take! (official photos)

Κι εκεί που στη προπερασμένη μου ανάρτηση είχα τις υποψίες μου πως πιθανό να μη ξαναδούμε νέο μπασκετικό της Jordan για τον Russell Westbrook, τσουπ από το πουθενά ο πέμπτος κωδικός της budget συλλογής του. Το Jordan One Take 5 είναι κάτι παραπάνω από γεγονός καθώς ήδη διατίθεται από την επίσημη σελίδα της φίρμας ενώ ο παγκίτης των Clippers εξακολουθεί να προτιμά περασμένους κωδικούς των συλλογών του! WTF?
Εκ πρώτης όψεως το Jordan One Take 5 θυμίζει περισσότερο lifestyle παρά performing μπασκετικό μιας και κάποια στοιχεία του έχουν "κοπιαριστεί" από περασμένα lifestyle Js. Το κυρίως σώμα του παπουτσιού είναι από παλαιού τύπου mesh και πάνω του έχουν προσαρτηθεί διαφόρων ειδών υλικά όπως suede για το πρόσθετο "σπιρουνάτο" κομμάτι και το ένα απ' τα δύο μπροστινά "αυτάκια" του με το άλλο να αποτελεί προέκταση της πλαστικής μπαριέρας του toe cap. Πέραν αυτών έχουμε και συνθετικό δέρμα με πολλές τρυπούλες ώστε να παρέχει την αναγκαία αναπνευσιμότητα. Η ενδιάμεση σόλα του OT5 δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο αφού έχουμε τη χιλιοπαιγμένη συνταγή της phylon midsole με μια μονάδα Zoom Air μπροστά. Στο ίδιο έργο θεατές κι όσον αφορά το μοτίβο χάραξης του πατώματος με το herringbone να καλύπτει σχεδόν κάθε τετραγωνικό χιλιοστό του με εξαίρεση τα κενά απ' όπου ξεπροβάλλει το torsion plate. Σα σχέδιο δήλωσα και νωρίτερα πως μου κάνει περισσότερο για lifestyle παρά για κανονικό μπασκετικό και φαίνεται τελείως ξέχωρο απ' ότι μας έχει εμφανίσει η συγκεκριμένη συλλογή.
Το Jordan One Take 5 μπορείτε πανεύκολα να το προμηθευτείτε μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της Nike στην ανταγωνιστικότατη τιμή των 100 ευρώ!