15 Ιουλίου 2015

Adidas D Lillard 2 Boost (preview)

Απ' ότι φαίνεται η Adidas για πρώτη φορά μετά από αρκετά χρόνια αποφάσισε να ασχοληθεί πολύ σοβαρά με τις signature σειρές μπασκετικών παπουτσιών της. Μετά τα διαδικτυακά και ανεπίσημα βεβαίως αποκαλυπτήρια των Adidas D Rose 6 και Adidas J Wall 2, σειρά έχει η τρίτη signature σειρά αυτή του παίχτη των Portland Trailblazers, Damien Lillard. Το ιδιόμορφο Adidas D Lillard 1 μπορεί να μη γνώρισε την επιτυχία του αντίστοιχου πρώτου J Wall, απ' ότι φαίνεται όμως οι υπεύθυνοι της γερμανικής εταιρείας αποφάσισαν να δώσουν μια πολύ μικρή "ώθησή" (Boost) στη σειρά. Εκ πρώτης όψεως το δεύτερο D Lillard φαίνεται να αποτελεί μια πιο αναβαθμισμένη εκδοχή του νέου Adidas Crazy Light Boost 2015.
Το Adidas D Lillard 2 Boost δείχνει να διατηρεί μόνο ένα βασικό χαρακτηριστικό του προκατόχου του και δεν είναι άλλο από το μεγάλο heel counter με το λογότυπο του παίχτη. Όλο το υπόλοιπο μέρος του θυμίζει το νεοκυκλοφορηθέν Crazy Light Boost 2015, χωρίς όμως να μπορώ να πω με βεβαιότητα ότι το κέλυφός του είναι κατασκευασμένο σύμφωνα με τη Primeknit τεχνολογία. Οι ενεργειακές Boost κάψουλες είναι εγκατεστημένες μόνο στο πίσω τμήμα ενώ εντύπωση προκαλεί το νέο TPU X-Bar που ναι αρκετά πιο μικρό σε σχέση με αυτό που είδαμε στο D Rose 5. Στις πρώτες αυτές εικόνες βλέπουμε ότι για το νέο Lillard έχει επιλεγεί η χρήση διάφανης εξωτερικής σόλας, της οποίας η χάραξη είναι 100% ίδια με εκείνη το CL Boost 2015.
Το πότε θα κυκλοφορήσει το D Lillard 2 Boost καθώς και αν αναμένεται να έχουμε αύξηση στη τιμή πώλησης, εξαιτίας κυρίως της Boost τεχνολογίας, είναι ακόμη πολύ νωρίς για να τα γνωρίζουμε.