25 Απριλίου 2015

Testing Air Jordan CP3 VIII AE

Το όγδοο μοντέλο της σειράς Air Jordan CP3 σίγουρα δεν έθελξε με το παρουσιαστικό και τις γενικότερες επιδόσεις του και γι' αυτό το λόγο η Jordan Brand "έσπευσε" να διορθώσει τα κακώς κείμενα λίγο πριν το ξεκίνημα των φετινών Play Offs στο NBA. Μερικές καίριες διορθώσεις και κάποιες ελαφρές τροποποιήσεις του προκατόχου και ορίστε το Air Jordan CP3 VIII AE (Artisan Edition).
Μπορεί το AJ CP3 VIII να ξεκίνησε με πολλές φιλοδοξίες και υποσχέσεις τελικά όμως δε κατάφερε να κερδίσει τους sneaker loves για πολλούς και διάφορους λόγους. Η έκδοση που σχεδιάστηκε για τα Play Offs 2015 παρουσιάζει αρκετές διαφορές σε σχέση με τη προγενέστερη μορφή του, με τη πιο σπουδαία να εντοπίζεται στο επάνω μέρος του παπουτσιού. Το δύστροπο fuse αντικαταστάθηκε με mesh υλικό που έχει κάτω από το "μανδύα" του αρκετή foam επένδυση ενώ διατηρήθηκε αναλλοίωτο το σύστημα Flight Web. Απαράλλαχτη επίσης έμεινε τόσο η χάραξη όσο και η σύνθεση της εξωτερικής σόλας που "φιλοξενεί" το συνδυασμό Lunarlon υλικού στη φτέρνα και μη ορατού θύλακα Zoom Air στο μπροστά μέρος.
Το Air Jordan CP3 VIII AE δε γνωρίζω αν και πότε θα κυκλοφορήσει στην ελληνική αγορά μιας και η αντίστοιχη έκδοση του Super.Fly 3 για τα Play Offs κυκλοφορεί ήδη σε αρκετά καταστήματα. Όσοι είναι λάτρεις του συνδυασμού Lunarlon-Zoom Air ή φανατικοί οπαδοί της σειράς CP3 και του γκαρντ των Clippers γενικότερα, τότε το παρακάτω αναλυτικότατo βιντεάκι θα σας φανεί εξαιρετικά χρήσιμο.  Θα το προ-τιμήσετε ή θα ακολουθήσει τη πορεία του προγόνου του?