31 Μαΐου 2014

Nike LeBron 12 (teaser)

Κάθε χρόνο τέτοια εποχή υπάρχει η "κακή" συνήθεια να διαρρέουν οι πρώτες φωτογραφίες των νέων μπασκετικών παπουτσιών που θα κυριαρχήσουν την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Η αρχή έγινε με τα Adidas Rose 5 και Adidas Crazy Light Boost 4 και τώρα σειρά παίρνει το δωδέκατο LeBron από την Nike.
Οι πρώτες εικόνες παρουσιάζουν ένα αρκετά περίεργο παπούτσι με κυρίαρχο στοιχείο κατασκευής του το υλικό mesh που συνθέτει το επάνω μέρος, το οποίο φαίνεται να είναι ενιαίο καθώς η γλώσσα δε δείχνει να ξεχωρίζει από το "κέλυφος" του παπουτσιού όπως παραδοσιακά συμβαίνει. Φυσικά παρ' όλη την απουσία Flightposite υλικού τα καλώδια Flywire εμφανίζονται και σε αυτή την έκδοση LeBron. Μια ακόμη εμφανής διαφορά σε σχέση με το προηγούμενο παπούτσι της σειράς είναι η χάραξη της εξωτερικής σόλας που θυμίζει τα pods του Air Jordan XX. Κατά πως φαίνεται μάλλον θα έχουμε "στοχευμένους" θύλακες Zoom Air παρά την καθιερωμένη πλήρη αερόσολα.
Προς το παρόν ρίξτε μια ματιά στις φωτογραφίες της παρούσας ανάρτησης και ας ελπίσουμε όλοι να μην είναι το εικονιζόμενο παπούτσι η πραγματική εκδοχή του νέου LeBron XII.