28 Μαρτίου 2014

Adidas J Wall 1 (John Wall) ? (teaser)

Η Adidas πιθανότατα να αποφάσισε να δημιουργήσει μια νέα σειρά μπασκετικών παπουτσιών με την υπογραφή ενός άλλου αστεριού της, του John Wall των Washington Wizards. Χτες διέρρευσαν στο διαδίκτυο φωτογραφίες ενός παπουτσιού που φημολογείται πως είναι το πρώτο επίσημο παπούτσι του Wall από τη γερμανική εταιρεία. 
Διακρίνεται το λογότυπο του παίχτη στη κορυφή της γλώσσας αλλά και στα πλαϊνά μέρη εκεί όπου δεσπόζουν οι χαρακτηριστικές τρεις γραμμές. Τώρα τεχνολογικά τι διαθέτει δεν είναι ευδιάκριτο από αυτές τις φωτογραφίες. Το μόνο που γίνεται άμεσα αντιληπτό είναι ότι το επάνω μέρος είναι από mesh υλικό και πιθανόν να έχει και Sprintframe ως βάση για τα υπόλοιπα δεν έχω ιδέα.
Τώρα αν το εικονιζόμενο μοντέλο αποτελεί επίσημο παπούτσι του Μάγου ή κάποιο team model που ο κάθε αθλητής θα χει και το προσωπικό του λογότυπο πάνω σ' αυτό και πάλι δε το γνωρίζω. Λέτε να έχουν σκοπό να "ετοιμάσουν" και παπούτσι για τον Damien Lillard ή τελικώς να ισχύουν οι φήμες που τον θέλουν να αλλάζει στρατόπεδο?