2 Ιουνίου 2024

Time for another Hustle! (official photos)

Πριν δύο μήνες περίπου σας είχα παρουσιάσει ένα πολλά υποσχόμενο team model της Nike που ανήκει βεβαίως στη συλλογή GT Hustle η οποία αρχικά ονομαζόταν GT Run. Αν και περιμέναμε το GT Hustle 3 να ντεμπουτάρει στους προσεχείς Ολυμπιακούς Αγώνες εντούτοις ο Karl Anthony-Towns είπε να τα τσεκάρει νωρίτερα αφήνοντας στην άκρη τα πολυαγαπημένα του Nike Hyperdunk 2016.
Το στοιχείο που κερδίζει σίγουρα τις εντυπώσεις είναι το premium knit που έχει χρησιμοποιηθεί για τη δόμηση όλου του πλαισίου κι όχι μικρού μέρους του κάτι που είχαμε να δούμε πολύ καιρό από τη swoosh. Η ενδιάμεση σόλα του λέγεται πως είναι από το νέο cushlon foam 3ης γενιάς ενισχυμένο με έναν μεγάλο strobel από Zoom Air και σαν να μην έφτανε αυτό υπάρχουν και δύο Zoom pods στο μπροστινό μέρος. Όσον αφορά τώρα τα pods δε μπορώ να καταλάβω αν πρόκειται όντως για ανεξάρτητα μαξιλαράκια ή αν συνδέονται μεταξύ τους αντιγράφοντας κάπως τον Zoom θύλακα που υπήρχε στο Rize. Απλή μεν αλλά πανέμορφη η χάραξη της εξωτερικής του σόλας με το πίσω μέρος της να παραπέμπει περισσότερο σε running. Σα σχέδιο δε έχει καμία απολύτως σχέση με το τωρινό GT Hustle αφού πιο πολύ μοιάζει με φυσική συνέχεια της Nike Hyperdunk συλλογής εμποτισμένη με λεπτομέρειες από το Zoom Rize.
Το Nike GT Hustle 3 αναμένεται να κυκλοφορήσει στις αρχές Ιουλίου με την αρχική του τιμή να ορίζεται στα 190 δολάρια. Ενδιαφέρεται κανείς?