8 Ιουνίου 2024

Adidas A.E. 1 (All-Star)

Η Adidas μετά από προσπάθειες αρκετών ετών κατόρθωσε να διατηρεί στις τάξεις της τέσσερις signature συλλογές, με τη καθεμιά να προσφέρει κάτι διαφορετικό σε επίπεδο performing. Απ' τα φετινά μοντέλα αυτό ξεχώρισε ασυζητητί εξαιτίας κυρίως του φουτουριστικού του παρουσιαστικού δεν είναι άλλο από το A.E. 1! Ο κόμπο-γκαρντ των Timberwolves διάγει των καλύτερων ημερών του σε επαγγελματικό επίπεδο οδηγώντας την ομάδα της Minnesota στα Playoffs με τη φιλοδοξία να πάει όσο πιο μακριά μπορεί. Το step-up στην αγωνιστική του κατάσταση συνέπεσε όλως τυχαίως με τη κυκλοφορία του πρώτου μοντέλου της επίσημης συλλογής του. Μέχρι στιγμής σε όποιον χρωματισμό κι αν έχει κυκλοφορήσει το AE 1 έχει γίνει ανάρπαστο ενώ αναμένεται να ξεπουλήσει κι η low βερσιόν του η οποία διαφέρει ελάχιστα τόσο σχεδιαστικά όσο και κατασκευαστικά. Μια από τις εκδόσεις που εξαφανίστηκε σε χρόνο dt ήταν αυτή που φόρεσε ο "Ant-Man" στο φετινό All-Star Game της Indianapolis, στη δεύτερη παρουσία του παίχτη στη συγκεκριμένη ετήσια διοργάνωση.
Το απαστράπτων Adidas A.E. 1 "All-Star" είναι εμφανισιακά και μόνο εμφανισιακά κάτι τελείως κόντρα σ' ότι special έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε από την Adidas Hoops. Αντί για τα στιλπνά TPU πτερύγια η εικονιζόμενη βερσιόν έχει διανθιστεί εκμεταλλευόμενη μια αστραφτερή επίστρωση των συγκεκριμένων σημείων του μοντέλου. Η ιριδίζουσα αυτή στρώση αλλάζει χρώμα ανάλογα με την ανάκλαση που κάνει το φως με εξαίρεση την εξωτερική σόλα που έχει γκριζαριστεί. Το κατά τα άλλα dark-themed ύφος της έκδοσης διαταράσσεται από το πρασινο-λάϊμ χρώμα με το οποίο έχουν "αναδειχθεί" τρία συγκεκριμένα μέρη του παπουτσιού όπως τα Three Stripes στο heel counter, το επίσημο λογότυπο του αθλητή στο μικρό υφασμάτινο tab της γλώσσας και τέλος το torsion bar που κρύβεται εντός της σόλας. Διαφορετικό χρώμα, μαύρο αντί λευκού, έχει και το κουτί μέσα στο οποίο προμηθεύεται κάποιος το "All-Star" AE 1 γεγονός που δείχνει ότι "έπεσε" πολύ φροντίδα και προδέρμ και στην εν λόγω έκδοση.
Το Adidas A.E. 1 "All-Star" (και γι' άλλους "Future") υπήρξε το εντυπωσιακότερο μπασκετικό του φετινού εορταστικού τριημέρου κι έγινε ανάρπαστο τόσο στο e-shop της Adidas όσο και στα φυσικά καταστήματα. Όποιος τώρα επιθυμεί να μάθει πολλά περισσότερα σχετικά με το πρώτο Edwards δεν έχει παρά να κλικάρει στον σύνδεσμο που ακολουθεί.