15 Σεπτεμβρίου 2023

It's official, the 21st LeBron! (official photos)

Μαζί με το χθεσινοαπογευματινό δελτίο ενημέρωσης για τη προσεχή κυκλοφορία του Book 1, η Nike ανακοίνωσε τον πολυαναμενόμενο ερχομό του 21ου LeBron ζωή να χει. Το LeBron XX1 βαδίζει στο δρόμο που χάραξε το περσινό και πολύ ξεχωριστό LeBron XX κάτι απόλυτα φυσιολογικό αφού υπήρξε απ' τα top-3 performing μπασκετικά της σεζόν. Σχεδιασμένο κι αυτό από τον Jason Petrie που έχει εξελιχθεί σε προσωπικό στυλίστα του "King James"!
Το Nike LeBron XX1 είναι το χαμηλωμένο 20αρι LeBron με κάποιες ανεπαίσθητες μικροβελτιώσεις ή μικροαλλαγές. Πρώτη κι ίσως μεγαλύτερη αλλαγή το πλαίσιό του που είναι από mesh συν Flywire αλλά περιβάλλεται από ένα δερμάτινο κουκούλι κάτι όχι και τόσο οικολογικό. Η ενδιάμεση σόλα του είναι του ιδίου πάχους με πριν αλλά εκμεταλλεύεται το foam Cushlon 2 και περιέχει δύο ειδών Zoom, έναν μεγάλο Zoom Turbo στο μπροστινό μέρος όμοιο με εκείνον που υπήρχε στο Kyrie 5 κι έναν ορθογώνιο θύλακα πάχους 13mm στη φτέρνα. Όσον αφορά την εξωτερική σόλα έχουμε το μοτίβο χάραξης του LeBron XX NXXT Gen ελαφρώς ανανεωμένο και παραπέμπει σε χάρτη περιοχής αλλά μη το δένετε για σίγουρο. Σα σχέδιο όπως είπαμε είναι μια κόπια του 20αριού αφού η Nike είναι πιστή στο δόγμα "if ain't broke, don't fix it"!
Το Nike LeBron XX1 είναι προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει στις 28 Σεπτεμβρίου στον χρωματισμό που βλέπετε με την τιμή του να αγγίζει ξανά τα 200 δολάρια κι ίσως σε κάποιες περιπτώσεις (εκδόσεις) να τα ξεπερνά.