28 Σεπτεμβρίου 2023

Still going with the Flow! (official photos)

Η Under Armour έχει μείνει με μία και μοναδική signature συλλογή, αυτή του κυρ Στέφανου αφού εδώ και καιρό αγνοείται η τύχη της συλλογής του Embiid. Έστω και με λιγότερα να απασχολούν τους σχεδιαστές της UA, το εντέκατο μοντέλο του Steph θα είναι χει και πάλι Flow τεχνολογία πράγμα κάπως δεσμευτικό για την εξέλιξη τη συλλογής που χει λιμνάσει σχεδιαστικά.
Το Under Armour Curry 11 ή ορθότερα Curry 11 αποτελεί μια ανανεωμένη (?) ή επανεκτελεσμένη έκδοση των τελευταίων τριών Curry (αρχής γενομένης με το Curry 8) γεγονός προσωπικά με έχει λίγο κουράσει. Βλέπουμε ένα χαμηλωμένο μπασκετικό με Wrap πλαίσιο κατά το ήμισυ καθώς για την εσωτερική πλευράς προτιμήθηκε μαλακό knit υλικό κι ανάμεσά τους σα συνδετικός βρίσκεται ένα είδος neoprene. Από κει και πέρα έχουμε μια λεπτότερη Flow ενδιάμεση σόλα άνευ εξωτερικής σόλας κλασικά αλλά τώρα αναγκαστικά φέρει πρόσθετες πλευρικές TPU μπαρίερες και στις δύο πλευρές ενώ εντός της θα περιέχονται δύο μαξιλάρια από Pebax foam στις περιοχές της φτέρνας και του μεταταρσίου. Σχετικά με τη χάραξη της επιφάνειας πρόσφυσης της midsole ένα πράγμα έχω να δηλώσω, τα ίδια Παντελάκη μου τα ίδια Παντελή μου! Συνολικά τώρα σα σχέδιο το Curry 11 δε είναι κάτι που με ξετρελλαίνει, πιθανό το performing του να είναι εκπληκτικό όμως σα φιγούρα δε κόβομαι ιδιαίτερα.
Το Curry 11 ανακοινώθηκε ότι θα κυκλοφορήσει κατά τις αρχές Οκτωβρίου, κοντά δηλαδή με την έναρξη της φετινής σεζόν. Η τιμή του θα ναι και πάλι κάπως τσουχτερή φτάνοντας τα 170 ευρώπουλα, ένας πρόσθετος λόγος για να προσπεράει κάποιος το νέο πατούμενο αφού άνετα  να προμηθευτεί προγενέστερα μοντέλα της σειράς.