7 Αυγούστου 2020

Kyrie for 7th time!! (unofficial photos)

Μπορεί τον Kyrie Irving να μην τον απολαμβάνουμε στην επανέναρξη της φετινής σεζόν στη "φούσκα" της Disney World, ποιος είπε όμως ότι η signature συλλογή του θα κάτσει φρόνιμη? Στις φωτογραφίες που σας επισυνάπτω αντικρίζετε το έβδομο κατά σειρά Nike Kyrie το οποίο βρίσκεται μάλλον στη φάση παραγωγής οπότε μάλλον αυτό που βλέπετε είναι η τελική εικόνα του προϊόντος. Προς το παρόν δεν υπάρχει η παραμικρή πληροφόρηση για τις τεχνικές προδιαγραφές του νέου Kyrie εμείς όμως θα επιχειρήσουμε μια πρόωρη επισκόπησή του.
Αυτό που αντιλαμβανόμαστε σε μια πρόχειρη ματιά του είναι πως σχεδιαστικά κινείται στις γραμμές που μας έχει συνηθίσει η επίσημη συλλογή του άλλοτε πρωταθλητή με τους Celveland Cavaliers. Το πίσω μέρος θυμίζει έντονα το Kyrie 3 ενώ το έμπροσθεν τμήμα παραπέμπει σε Kyrie 5 και Kyrie 6 συν τα μικρά "δοντάκια" που μάλλον είναι εμπνευσμένα από τα αντίστοιχα που διέθετε το Kyrie 4. Κατασκευαστικά βλέπουμε ότι το κέλυφός του προέρχεται από engineered (ή textile) mesh και για πρώτη φορά στη σειρά μετά δύο σεζόν δε διακρίνουμε κανενός είδους ευφάνταστο στραπ. Μάλλον τη θέση του έχουν πάρει τα τέσσερα ημιανεξάρτητα πτερύγια που σαν άλλα δάχτυλα ξεπηδούν απ' το πλαίσιο έχοντας βέβαια στα άκρα τους υφασμάτινες θηλιές για τη διέλευση των κορδονιών. Αυτό που μάλλον διατηρήθηκε ως ιδέα από το Kyrie 6 είναι το εξωτερικό heel counter που είναι εμφανώς μικρότερο κι από άλλο είδους υλικό. Η ενδιάμεση σόλα του πιθανολογώ ότι είναι από phylon ενώ θα έχουμε και πάλι έναν Zoom Air Turbo θύλακα στο έμπροσθεν τμήμα. Πλήρως ανακαινισμένη φαίνεται πως θα είναι η εξωτερική του σόλα η οποία φέρει ένα ασυνήθιστο μοτίβο χάραξης που δείχνει θρυμματισμένο.
Η ημερομηνία κυκλοφορίας του νέου Kyrie 7 καθώς κι η αρχική τιμή διάθεσής του δεν είναι γνωστές. Ο λόγος τώρα σε εσάς, πως σας φαίνεται το έβδομο Nike Kyrie?