19 Αυγούστου 2020

Another wise owl! (unofficial photos)

Ο Chris Paul στο τελευταίο αγώνα της κανονικής περιόδου στη "φούσκα" του Orlando εμφανίστηκε στη προθέρμανση της ομάδας του φορώντας το ζευγάρι Js που βλέπετε στους ψηφιακούς σας δέκτες. Σύμφωνα με έγκυρες ιστοσελίδες πρόκειται για το ολοκαίνουργιο Air Jordan CP3.XIII αν και δεν ήταν λίγοι αυτοί που πίστεψαν πως είναι η συνηθισμένη αναβαθμισμένη έκδοση που τυγχάνει κάθε CP3 λίγο πριν την έναρξη των Playoffs. Έχουμε σχεδόν δύο μήνες μέχρι να λήξει η σεζόν και μετράμε ήδη πέντε νέα signatures εντός της Disney World!Not bad!
Το Air Jordan CP3.XIII βαδίζει ακριβώς στα χνάρια του προηγούμενου κωδικού της παρούσας σειράς. Για το άνωθεν μέρος χρησιμοποιούνται "παλαιάς" κοπής υλικά καθώς στις μέχρι τώρα φωτογραφίες το έχουμε δει ντυμένο και με nubuck αλλά και με λουστρινέ επιφάνειες ή συνδυασμούς των δύο. Το χαρακτηριστικό που οδήγησε κάποιους στο συμπέρασμα πως πρόκειται για το AJ CP3.XII AE είναι η μορφοποίηση της ενδιάμεσης σόλας που είναι ολόιδια με το τωρινό 12άρι της σειράς. Αυτό το κοινό τους γνώρισμα δεν οδηγεί βέβαια εκ τους ασφαλούς στο άνωθεν συμπέρασμα καθώς ουκ ολίγες φορές τα νεότερα signature μοντέλα διατηρούν κάποια στοιχεία από τον προηγηθέν κωδικό της σειράς όπως για παράδειγμα συνέβη με τα Air Jordan XX9 και Air Jordan XXX. Αυτό που κάνει εντύπωση είναι το τρόπον τινά swoosh που εμφανίζεται στο πίσω μέρους του παπουτσιού κάτι που συμβαίνει πρώτη σε signature του Chris Paul ενώ το κλασικό Jumpman λογότυπο κρέμεται από ένα υφασμάτινο ταμπελάκι στο πλαϊνό μέρος. Στη κορυφή κάθε γλώσσας διακρίνουμε και από μία κουκουβάγια, το νέο λογότυπο που ακολουθεί πια τον σοφό "Point God"!
Το Air Jordan CP3.XIII είχε ορισθεί να κυκλοφορήσει περί τις αρχές καλοκαιριού όμως ελέω COVID-19 το release του - όπως κι άλλων μοντέλων - μεταφέρθηκε για αργότερα μέσα στη χρονιά.