17 Αυγούστου 2020

Μια πληρέστερη εικόνα του Kyrie 7! (unofficial photos)

Τη περασμένη βδομάδα πήραμε μια μικρή γεύση σχετικά με τον έβδομο Nike Kyrie όμως εκείνες οι δύο εικόνες δεν ήταν υψηλής ευκρίνειας. Σήμερα παίρνετε μια λεπτομερέστερη και πληρέστερη εικόνα από το επερχόμενο μοντέλο της σειράς που ομολογουμένως αποτελεί συνδυασμό τριών προγενέστερων κωδικών της (Kyrie 3Kyrie 5 και Kyrie 4). Στις νέες αυτές φωτογραφίες μαθαίνουμε για κάποιες απ' τις τεχνικές προδιαγραφές του νέου έβδομου Kyrie τις οποίες είχα επιχειρήσει να αποκρυπτογραφήσω (επιτυχώς κατά πως φαίνεται) στη περασμένη μου ανάρτηση.
Κι επισήμως λοιπόν το Nike Kyrie VII θα είναι εφοδιασμένο έμπροσθεν με έναν αρθρωτό θύλακα, η γνώριμή μας δηλαδή Zoom Air Turbo τεχνολογία ενώ το πλαίσιο του παπουτσιού θα προέρχεται σε μεγάλο βαθμό από composite textile mesh, δύο στοιχεία για τα οποία σας είχα προϊδεάσει! Η ασυνήθιστη χάραξη της εξωτερικής του σόλας σύμφωνα με την insole του παπουτσιού καλείται computational traction και προφανώς είναι βασισμένη στα data του πέλματος του αθλητή μια πάρα πολύ προσφιλής τακτική της εν λόγω συλλογής. Το Kyrie 7 θα είναι αφιερωμένο στη μνήμη του Kobe Bryant καθώς περιμετρικά της φτέρνας έχει χαραχτεί η φράση "His legacy is going to live on forever" η οποία είχε ειπωθεί από τον Irving μετά τον άδικο χαμό του "Black Mamba".
Η ημερομηνία κυκλοφορίας του Nike Kyrie VII αλλά κι η αρχική τιμή διάθεσής παραμένουν παντελώς άγνωστες!
Η προηγούμενη σχετική ανάρτησή μου: https://greeksneakcollector.blogspot.com/2020/08/kyrie-for-7th-time-unofficial-photos.html