27 Αυγούστου 2020

Testing Adidas Harden Stepback

Ένας σύγχρονος NBAer που χει τη τύχη να διαθέτει signature συλλογή παπουτσιών οφείλει κι επιβάλλεται να χει στη κατοχή του και δεύτερη συλλογή. Απ' αυτόν το άτυπο κανόνα σύγχρονου αθλητικού μάρκετινγκ δε γινόταν να αποτελεί εξαίρεση ο νυν ηγέτης των Houston Rokets και σεσημασμένος σκόρερ του NBA, o ξεχωριστός κύριος James Harden. Το Adidas Harden Stepback έχει δανειστεί όχι μόνο το σήμα κατατεθέν του παίχτη αλλά και κάμποσα από τα σχεδιαστικά χαρακτηριστικά του Harden Vol. 4.
Το Adidas Harden Stepback αποτελεί μια ακόμη ανάλαφρη μπασκετική κατασκευή που διαθέτει λίγο από όλα και σε οικονομική τιμή. Το άνωθεν μέρος του είναι ένα mesh-άτο bootie δύο διαφορετικών πλέξεων με την πιο αραιή πλέξη να βρίσκεται περιμετρικά του πλαισίου με εξαίρεση το πίσω μέρος. Επάνω στο κοντό bootie έχουν ραφτεί λεπτές στρώσεις από συνθετικό και στιλπνό fuse που καλύπτουν το toebox και τις οπές των κορδονιών συν βέβαια το μικρό εξωτερικό heel counter από TPU υλικό. Η ενδιάμεση σόλα είναι εξ' ολοκλήρου από Bounce και ο τρόπος που ναι σμιλεμένη μου φέρνει αμέσως στο μυαλό το εκείνη του Pro Vision. Η εξωτερική σόλα υψώνει τοιχώματα περιμετρικά του παπουτσιού ενώ για τη χάραξη της έχουμε συνδυασμό δύο μοτίβων που προέρχονται από τα τελευταία μοντέλα της flagship συλλογής. Παραδοσιακό ψαροκόκκαλο μοτίβο σαν του Harden Vol. 3 για το έμπροσθεν μέρος ενώ για το πίσω κομμάτι έχουμε αντιγραφή της φτέρνας του Vol. 4. To Stepback αν και λογίζεται ως υποδεέστερη μοντέλο ή μια budget κόπια του τελευταίου Adidas Harden καταφέρνει να χει τον δικό του τύπο και χαρακτήρα καθώς στυλιστικά φαίνεται να το έχουν προσέξει αρκετά κάτι που δε συνηθίζουμε να βλέπουμε από τις "δεύτερες" σειρές/
Το Adida Harden Stepback διατίθεται στην εγχώρια αγορά μας εδώ κι αρκετούς μήνες και μάλιστα σε πολύ μα πάρα πολύ ανταγωνιστική τιμή με βάση όλα τα καλούδια που προσφέρει. Το καταλληλότερο ίσως μπασκετικό για τη καλοκαιρινή μας προπόνηση! Πριν προβείτε στην αγορά του καλό θα ήταν να ρίξετε μια ματιά στα ακόλουθα performing βιντεάκια που σας επισυνάπτω.