27 Απριλίου 2022

Spida debuts the DON Issue #4!! (unofficial photos)

Στον εναρκτήριο αγώνα των φετινών Playoffs ο Donovan Mitchell εθεάθη να αγωνίζεται φορώντας τα καινούργια του μπασκετικά υποδήματα και από τότε δε τα χει αποχωριστεί. Αν και σας είχα προϊδεάσει σχετικά με τον επικείμενο ερχομό του D.O.N. Issue #4, ο Spida όπως ήταν αναμενόμενο επέλεξε να κάνει τα επίσημα αποκαλυπτήρια των παπουτσιών του στο Game 1 των φετινών Playoffs με αντιπάλους τους Dallas Mavericks! Η Adidas όπως πέρυσι έτσι και φέτος "στόχευσε" στη post-season ώστε εμφανίσει τον επόμενο κωδικό της συλλογής μια όχι και τόσο γουρλίδικη τακτική!
Tο Adidas D.O.N. Issue #4 όπως διακρίνετε κι εσείς έχει αντλήσει στοιχεία και γραμμές από το Issue #2 με μικρές πινελιές από Issue #3! Για το κυρίως σώμα του πλαισίου χρησιμοποιείται ένα είδος screen mesh χωρίς βέβαια να λείπει το πάντα χρήσιμο κι απαραίτητο fuse. Το πίσω μέρος του Issue #4 που περιβάλει ολόκληρη τη φτέρνα είναι από συνθετικό δέρμα ενίοτε nubuck ανάλογα την έκδοση. Το LightStrike foam έχει και πάλι επιλεγεί για να δομήσει την μετρίου πάχους ενδιάμεση σόλα του παπουτσιού που φυσιογνωμικά παραπέμπει σε αυτή του Issue #2! Εντελώς μα εντελώς ολοκαίνουργια η χάραξης της εξωτερικής σόλας όπου έχει οριοθετηθεί σε τέσσερα σημεία πρόσφυσης με το καθένα να χει και το δικό του μοτίβο. Συνολικά σα σχέδιο το D.O.N. Issue #4 είναι μέτριο προς το αδιάφορο σε σημείο που κάποιος μπορεί να πιστέψει πως πρόκειται για team model. Πάντως, απ' τις δύο εκδόσεις που χει φορέσει έως τώρα ο Mitchell αυτή με τη διχρωμία έχει ένα μικρό ενδιαφέρον.
Το Adidas D.O.N. Issue #4 θα κυκλοφορήσει προς το τέλος του φετινού καλοκαιριού και λογικά κοντά προς την εκκίνηση της επόμενης αγωνιστικής περιόδου ενώ η αρχική του τιμή αναμένεται να κυμανθεί στα επίπεδα των περσινών DONs.