22 Μαρτίου 2022

Το Kyrie Infinity μεταμφιέζεται σε Low 5!! (official photos)

Κάπου στα τέλη του φετινού Γενάρη ο δημοσιογραφικός φακός είχε "τσακώσει" τον Kyrie Irving να προπονείται δοκιμάζοντας ένα ολοκαίνουργιο ζευγάρι μπασκετικά τα οποία όπως σας είχα ανακοινώσει τότε επρόκειτο για το Νικε Kyrie Low 5! Προ μερικών ωρών δημοσιεύθηκαν οι πρώτες επίσημες και πολύ ξεκάθαρες φωτογραφίες του Kyrie Low 5 με την ευχή ο "Uncle Drew" να μην τα σνομπάρει όπως συμβαίνει με το 8αρι κατά κόσμον Kyrie Infinity.
Όπως βλέπετε κι εσείς το Kyrie Low 5 είναι μια αναθεωρημένη έκδοση του όγδοου κωδικού της επίσημης συλλογής του "επαναστάτη" παίχτη των Brooklyn Nets. Φυσιογνωμικά διατηρήθηκαν πολλά στοιχεία από το Infinity όπως και κάμποσα από τα υλικά κατασκευής τους με κυρίαρχο στοιχείο το micro-engineered mesh του πλαισίου ενώ έχει απομακρυνθεί το δέρμα που υπήρχε εκατέρωθεν των αστραγάλων του 8αριού. Η αντικραδασμική τεχνολογία που περιέχει η ενδιάμεση σόλα του δεν έχει ακόμη γνωστοποιηθεί όμως σίγουρα θα περιέχει τουλάχιστον έναν Zoom Air θύλακα. Το ασυνήθιστο σύστημα με τις μπαντάνες-λωρίδες έχει επανασχεδιαστεί πλήρως για την ακρίβεια έχει περιοριστεί σημαντικά ιδίως αυτή (λωρίδα) του toe-cap. Η δεύτερη μπαντάνα διακρίνεται στο ύψος της καμάρας και όπως η μπροστινή συμμετέχει κι αυτή στο δέσιμο των κορδονιών. Το πίσω μέρος της κατασκευής του Kyrie 8 με το πληθωρικό ballistic mesh και το δέρμα έχει μεταφερθεί σχεδόν αυτούσιο στο Low 5. Ένα ακόμη σημείο που μεταφέρθηκε στο Low σχεδόν ανέπαφο είναι η χάραξης της εξωτερικής σόλας όπου απουσιάζει απ΄ τη φτέρνα το 8άρι με τα μικρά παράθυρα ενώ το λογότυπο του παίχτη στο κέντρο έχει πάρει τη θέση της υπογραφής του.
Το Nike Kyrie Low 5 αναμένεται να κυκλοφορήσει λίγο πριν την εκκίνηση των φετινών Plaoyoffs δηλαδή κάπου τον Απρίλιο και θεωρώ σίγουρο ότι θα προτιμηθεί από αρκετό κόσμο αλλά κι από τον ίδιο τον "Flat Earth"!