23 Μαρτίου 2022

Ρετρό εμφάνιση για το Zion 2!! (official photos)

Η κορυφαία επιλογή του draft το 2019 δεν έχει καταφέρει να καθιερωθεί στις συνειδήσεις τον απανταχού μπασκετόφιλων ιδίως μετά τη καταστροφική χρονιάς που διανύει, παρ' όλα αυτά η Jordan Brand δε είναι διατεθειμένη να εγκαταλείψει το υπερπολύτιμο περιουσιακό της στοιχείο. Ο Williamson διανύει περίοδο αποθεραπείας και δίαιτας βεβαίως βεβαίως με την JB να περιμένει καρτερικά ώστε να τον δει αγωνιζόμενο με τα Zion 2 που του χει ετοιμάσει προφανώς εδώ και καιρό.
Ο παίχτης των New Orleans Pelicans στο βιντεάκι που δημοσίευσε πριν κάποιες ώρες εθεάθη να φορά τα Air Jordan Zion 2 καθώς επιχειρούσε ένα εντυπωσιακό κάρφωμα. Το νέο μαθεύτηκε γρήγορα και πριν κανένα δίωρο εμφανίστηκαν ξάφνου στο διαδίκτυο οι πρώτες φωτογραφίες του sequel της συλλογής του! Το Zion 2 είναι πιο συμπαγές σε σχέση με τον προκάτοχό του καθώς θα φέρει μπόλικο συνθετικό δέμα αλλά και mesh και φυσικά στραπ στους πρόποδες του toe-cap. Στο τελείωμα του στραπ αναγράφεται το Zoom Air αλλά ακόμη δεν είναι γνωστό τι τύπο Zoom θύλακα θα περιέχει ενώ άγνωστο για την ώρα είναι και το μοτίβο χάραξης της εξωτερικής σόλας. Σα σχέδιο το Jordan Zion 2 παραπέμπει σε μπασκετικό μιας περασμένης εποχής και συγκεκριμένα από τα 90s κάτι που με κάνει πολύ χαρούμενο και θεωρώ πως θα ικανοποιήσει και τον ίδιο τον αθλητή.
Η ημερομηνία κυκλοφορίας αλλά και η αρχική τιμή διάθεσης του Air Jordan Zion 2 δεν είναι γνωστές αλλά ευελπιστώ πως θα ανακοινωθούν όταν θα "διαρρεύσουν" κι άλλες φωτογραφίες του.