31 Μαΐου 2019

Ένα ακόμη αιλουροειδές!! (unofficial preview)

Ο DeMarcus Cousins επανήλθε στην ενεργό δράση στο σημερινό πρώτο αγώνα των φετινών Τελικών του NBA κι έκανε αισθητή την παρουσία του για "εξω-αγωνιστικούς" λόγους. Όντας "συμβασιούχος" της Puma τον τελευταίο χρόνο εμφανίστηκε στη Scotiabank Arena του Τορόντο φορώντας τον τρίτο κατά σειρά κωδικό της εταιρείας από τότε που αυτή έκανε την επάνοδό της στη συγκεκριμένη κατηγορία. Σύμφωνα με τα ξένα μέσα ενημέρωσης, το νέο αυτό μπασκετικό καλείται Puma Legacy.
Δεδομένου ότι δεν υπάρχουν ακόμη επίσημες πληροφορίες σχετικά με τα συστατικά μέρη κατασκευής του Legacy θα κάνουμε τις παρατηρήσεις μας με βάση τις πραγματικές φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν προ ωρών στο διαδίκτυο. Σε σύγκριση με τα προηγηθέντα δύο Puma το νέο πατούμενο της γερμανικής εταιρείας δείχνει να χρησιμοποιεί μόνο δέρμα ή συνθετικό δέρμα για τη δόμηση του κελύφους του συν την απαραίτητη mesh-άτη γλώσσα. Το κολάρο του είναι αρκετά ψηλό και απ' τις πλευρές του προεξέχουν δύο ελαστικές ζώνες με διπλές οπές για τη διέλευση των κορδονιών. Όσον αφορά την τεχνολογία της ενδιάμεσης σόλας του οι φωτογραφίες δε μας προσφέρουν καμία απολύτως πληροφορία. Θα μου κάνει μεγάλη έκπληξη αν δεν είναι εξοπλισμένο με την τεχνολογία Hybrid (κόκκοι Ignite + NRGY) την οποία διέθεταν το Clyde Court Disrupt και το Uproar.
Αυτά τα ολίγα για την ώρα! Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το νεότευκτο μπασκετικό της Puma παρακαλώ παραμείνατε συντονισμένοι στον ιστότοπο.