20 Μαΐου 2019

Μίνι πρόγευση από το Nike Kyrie 6?? (early preview)

Αφού είδαμε ποια είναι τα σχέδια της Adidas για το τέταρτο μοντέλο της signature σειράς του Beard, είδαμε επίσης τη προετοιμάζει η Nike για τη δεύτερη συλλογή του LeBron και τώρα σειρά παίρνει ένας ακόμη All Star παίχτης που έφυγε κι αυτός νωρίς από τα φετινά Playoffs. Προ μερικών ωρών έσκασαν απ' το πουθενά φωτογραφίες του έκτου - όπως δείχνουν τα πράγματα - κωδικού της Nike Kyrie συλλογής. Να δω πότε θα δούμε επιτέλους επίσημες φωτογραφίες του Nike Zoom Freak 1???
Στις δύο φωτογραφίες που σας παραθέτω βλέπουμε ένα μπασκετικό που συνδυάζει τις γραμμές των Kyrie 4 και Kyrie 5 συν το στραπ αλλά με αντίθετη φορά που υπήρχε στο Kyrie Low. Κατασκευαστικά φαίνεται να προτιμήθηκε ο συνδυασμός υλικών που χρησίμευσαν για τη δόμηση του κελύφους τους Kyrie 4 ήτοι mesh για το μισό έμπροσθεν μέρος και nubuck ή τέλος πάντων ένας πιο "σκληρό" υλικό για το πίσω τμήμα. Πάνω στο στραπ διακρίνουμε το λατινικό αριθμό VI ένεκα του μοντέλου ενώ στο μέσο του στραπ εντοπίζουμε το για πολλούς illuminati σύμβολο που δέσποζε στο heel counter του Kyrie 5. Ως προς το cushion που θα διαθέτει θα μου κάνει μεγάλη έκπληξη αν δεν υπάρχει η Zoom Turbo τεχνολογία σε ένα από τα δύο σημεία υψηλής πίεσης του πέλματος. Τέλος, για την χάραξη της εξωτερικής σόλας έχουμε και πάλι τον συνδυασμό του "Hamsa hand" συμβόλου και των φύλλων του σαρκοφάγου φυτού Venus Flytrap με το δεύτερο βέβαια theme να μην είναι τόσο ευδιάκριτο όπως στο πέμπτο Kyrie.
Προς το παρόν δεν υπάρχει καμία πληροφορία σχετικά με την επερχόμενη κυκλοφορία του Nike Kyrie 6 όπως επίσης για το ποια θα είναι η ακριβής αρχική τιμή διάθεσής του.