1 Φεβρουαρίου 2019

Nike React Hyperdunk 2017 Flyknit (Multicolour)

Οι νυν και back-to-back πρωταθλητές NBA μετά τη προσθήκη του κυρίου Kevin Durant στο ρόστερ τους τήνουν να εξελιχθούν σε μία αγωνιστική Λερναία Ύδρα ενώ σ' ότι έχει να κάνει με τα του οίκου μας σχεδόν κάθε εξέχον μέλος αυτή της πυραυλοκίνητης ομάδας διαθέτει κατά αποκλειστικότητα το προσωπικό του μπασκετικό υπόδημα. Τα τρία πρώτα βιολιά της ομάδας είναι ήδη κάτοχοι signature σειρών ενώ ο κατά γενική ομολογία συνδετικός κρίκος των πρωταθλητών ο σκληροτράχηλος κύριος Draymond Green "συμβιβάζεται" φορώντας PEs άσημων κωδικών της Nike. Τη περασμένη χρονιά όμως η αμερικάνικη εταιρεία επέλεξε να αναβαθμίσει τον "x-factor" των Golden State Warriors χρίζοντάς τον βασικό πρόσωπο για τη προώθηση του ένατου Hyperdunk. O "Day Day" αγωνίστηκε στο πρώτο αγώνα των προπερυσινών Τελικών φορώντας τα εκλεπτυσμένα Nike React Hyperdunk 2017 Flyknit όπου μαζί με τα Anta KT 1, Under Armour Curry 4 και Nike Zoom KD X σχημάτιζαν μια σπάνια "Fantastic Four" μπασκετική συλλογή!
Το ένατο κατά σειρά Hyperdunk τόσο από πλευράς styling όσο και από κατασκευαστικής προσέγγισης διαφέρει σημαντικά σε σχέση με τον πρώτο βαθμού πρόγονό του, το Hypedunk 2016. Μοναδικό κοινό σημείο των δύο συγκεκριμένων κωδικών είναι πως και τα δύο τους κυκλοφόρησαν τόσο σε premium αλλά και σε budget-friendly εκδόσεις. Σ' ότι έχει να κάνει με την παρουσιαζόμενη έκδοση διαπιστώνουμε πως το άνωθεν μέρος του είναι κατασκευασμένο εξ' ολοκλήρου από Flyknit υλικό και με το toe cap του "ενισχυμένο" για ευνόητους λόγους με νήματα από TPU, μια τεχνική που πρωτοσυναντήσαμε στο Nike Kobe XI. Οι πολλές χρωματικές δυνατότητες που προσφέρει το πλεκτό της Nike περιόρισαν σημαντικά τη "διακόσμηση" του μοντέλου γι' αυτό και τα μόλις τρία swoosh σε κάθε παπούτσι και μάλιστα στη μικρή τους συσκευασία (μέγεθος). Από κει και πέρα το υπόλοιπο μέρος της κατασκευής είναι ακριβώς ίδιο με εκείνο που υπάρχει στη mesh-άτη και low έκδοση στη οποία αναφερθήκαμε εκτενώς σε παλαιότερη μας δημοσίευση.
Το Nike React Hyperdunk 2017 Flyknit παρουσιάστηκε επισήμως αλαμπρατσέτα με το Air Jordan Super.Fly 2017 και αποτελούν τα πρώτα παπούτσια που "εγκαινιάζουν" τη τεχνολογία React, τη νέα αντικραδασμική πρόταση του αμερικανικού κολοσσού αθλητικής ένδυσης και υπόδησης. Εγώ αν κι αρχικά έδειξα εμπράκτως τη σαφή μου προτίμηση στη κοντή και low-budget έκδοση ομολογώ πως δε μπόρεσα εν τέλει να αντισταθώ στο "πολυτελές" HD και συγκεκριμένα στην έκδοση "Multicolour" την οποία και βλέπετε στις ακόλουθες φωτογραφίες. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το ένατο Hyperdunk μπορείτε να βρείτε στον σύνδεσμο που ακολουθεί. http://greeksneakcollector.blogspot.com/2017/08/nike-react-hyperdunk-2017-low-tb-black.html