3 Φεβρουαρίου 2019

Hear me Uproar!! (unofficial preview)

Μετά την ηρωική επάνοδο της γερμανικής εταιρείας στο άθλημα του μπάσκετ με τη κυκλοφορία του Puma Clyde Court Disrupt ήρθε η ώρα - αν και πολύ σύντομα είναι η αλήθεια - για τη δεύτερη μπασκετικής της πρόταση. Στο σημερινό αγώνα των πρωταθλητών Golden State Warriors εναντίον των νέων Los Angeles Lakers, ο περίφημος Boogie κατά κόσμον DeMarcus Cousins έκανε τη προθέρμανσή του φορώντας τα ολοκαίνουργια Puma του. Κι όχι δε πρόκειται για κάποιο signature μοντέλο για τα μάτια του Boogie αλλά για το Puma Uproar.
Το ολόφρεσκο Puma Uproar είναι η καινούργια ιδέα της εταιρείας κι απ' ότι φαίνεται θα χρησιμοποιεί τα υλικά του Court Disrupt. Στις λιγοστές φωτογραφίες που διέρευσαν στο διαδίκτυο προ μερικών ωρών διακρίνουμε ένα mesh-άτο bootie το οποίο περιφερειακά καλύπτεται από ποικίλα συνθετικά υλικά ήτοι στιλπνό δέρμα για το toe cap, nubuck στα πλευρά και το κουτουπιέ του συν ένα αρκετά μεγάλο TPU heel counter. Η ενδιάμεση σόλα του και πάλι συνδυάζει τις δύο αντικραδασμικές τεχνολογίες της Puma μόνο που αυτή τη φορά έχουμε NRGY beads στη φτέρνα ενώ το υπόλοιπο μέρος του αξιοποιεί το γνώριμό μας πια Ignite foam. Για το μοτίβο χάραξης της εξωτερικής του σόλας προς το παρόν δεν γνωρίζουμε κάτι. Εμφανισιακά το Puma Uproar πραγματικά τα σπάει ακολουθώντας τις γραμμές του Disrupt αλλά σε πολύ πιο αγωνιστικές και επιθετικές γραμμές.
Το Puma Uproar έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει στις 16 Φλεβάρη στο επίσημο site της εταιρείας και ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες θέλουν το παπούτσι να τιμολογείται στα 130 δολάρια.