15 Φεβρουαρίου 2019

Το πρώτο NB μπασκετικό για τον Klaw (official preview)

Λίγες μόλις ώρες πριν ξεκινήσει το εορταστικό τριήμερο του φετινού All Star Game η New Balance παρουσίασε στο φίλαθλο κοινό τη νέα μπασκετική της πρόταση η οποία προορίζεται για τον πάντα μειλίχιο Kawhi Leonard. Μετά από χρόνια στη Jordan Brand o περίφημος πια Klaw επέλεξε να φορέσει μπασκετικά δια χειρός της New Balance γεγονός που συμπίπτει με την επάνοδο της εταιρείας στη άκρως ανταγωνιστική πια κατηγορία.
Και το όνομα αυτού New Balance OMN1S! Πρόκειται για ένα ημίψυλο πατούμενο που δείχνει ανάλαφρο και για τη κατασκευή του αξιοποιούνται κυρίως knit, mesh και συνθετικό δέρμα. Ένα υφασμάτινος κι ίσως ελαστικός ιμάντας έχει τοποθετηθεί εγκάρσια στο παπούτσι (κάτι μεταξύ Flytrap 1 και Harden Vol. 3) και μάλιστα τα άκρα του δείχνουν να συνδέονται με το torsion plate που μοιάζει με πόδι κότας. Ενδιαφέρον έχει η επιλογή των οπών για τα κορδόνια που μιμούνται νύχια αρπακτικού είτε από το παρατσούκλι του παίχτη είτε λόγω των Raptors. Για τη δόμηση της ενδιάμεσης σόλας επιστρατεύτηκε η πολύ γνωστή αντικραδασμική τεχνολογία της New Balance, η Fuelcell ενώ για τη χάραξη της εξωτερικής σόλας χρησιμοποιήθηκε το πάντα αξιόπιστο μοτίβο ψαροκόκαλο. Στις φωτογραφίες που ακολουθούν διακρίνουμε δύο λογότυπα του Leonard τα οποία και στις δύο περιπτώσεις δείχνουν αρκετά μονότονα και πρόχειρα.
Το New Balance OMN1S παρουσιάστηκε σε έξι χρωματικές εκδόσεις και η καθεμία εκπροσωπεί ένα συγκεκριμένο theme κι έτσι έχουμε Detroit Camo, DNA, Trust Leonard, Black Ice, Best Kept Secret και τέλος Project 515. Για την ώρα η τιμή καθώς και η ημερομηνία διάθεσής του παραμένουν άγνωστα.