28 Φεβρουαρίου 2022

Curry 4 gets the Flow treatment!! (unofficial photos)

Ο κορυφαίος μπομπέρ από τα 7,24 μέτρα αλλά και παραπέρα εθεάθη τις τελευταίες δύο αγωνιστικές να αγωνίζεται φορώντας ένα παλαιότερο μοντέλο της συλλογής του, τότε που ακόμη άνηκε στο δυναμικό της Under Armour. Μετά το All Star Game στο Cleveland όπου πραγματικά οργίασε και συγκεκριμένα στις αναμετρήσεις με τους Blazers και σήμερα με τους Mavericks, ο Στέφανος φορούσε το Under Armour IV Flowtro όπου Flowtro αποτελεί σύμπτυξη των λέξεων Flow και retro! Not bad!
Ο Στέφανος λοιπόν εντοπίσθηκε να φορά ένα Under Armour Curry IV σε έναν γκριζωπό προς το μαύρο χρωματισμό το οποίο ήταν εξοπλισμένο με την πολυδιαφημισμένη Flow σόλα που βρίσκουμε στα δύο τελευταία μοντέλα της σειράς, τα Curry 8 και Curry 9. Το άνωθεν μέρος του είναι επί της ουσίας εκείνο του Curry 4 έχοντας όμως υποστεί κάποιες ανεπαίσθητες μετατροπές κυρίως σε ότι έχει να κάνει με τις οπές για τα κορδόνια. Από κει και πέρα η σόλα του είναι πιστό αντίγραφο της σόλας τους Curry 8 μιας και στις φωτογραφίες διακρίνουμε το ενιαίο torsion plate που είναι άλλωστε και χαρακτηριστικό σημείο του εν λόγω κωδικού.
Το Under Amrour Curry 4 Flowtro δε γνωρίζουμε πότε πρόκειται να κυκλοφορήσει ή αν θα είναι αυτή η οριστική του εικόνα. Φήμες θέλουν πως εντός του 2022 θα κυκλοφορήσουν κι άλλοι περασμένοι κωδικοί της σειράς που θα χουν ενσωματωμένη την Flow τεχνολογία.