20 Φεβρουαρίου 2022

Here comes another easy Rider! (official photos)

Η Puma για δεύτερη φορά μετά την επάνοδό της στη κατηγορία μπασκετικών υποδημάτων θα κυκλοφορήσει sequel και θα αφορά μη-signature σειρά της. Το Puma Court Rider που πρωτοπρόβαρε πέρυσι ο Lamelo Ball θα το διαδεχθεί το νεότερο μοντέλο της συλλογής πια και μάλιστα έχοντας διατηρήσει τις βασικές σχεδιαστικές γραμμές του.
Το Puma Court Rider 2 θα χει το ίδιο μπόι με τον προγονό του ενώ για τη δόμηση του πλαισίου έχουν χρησιμοποιηθεί τα ίδια υλικά κατασκευής αλλά σε διαφορετική αναλογία ήτοι mesh για το κυρίως σώμα συν συνθετικό δέρμα πέριξ του toe-cap όπως και για το τυπικό εξωτερικό heel counter. Διαφορετική προσέγγιση για τις οπές διέλευσης των κορδονιών καθώς θα αξιοποιούνται νάιλον στραπ που ξεπηδούν απευθείας από το πάτωμα του Rider 2. Η ενδιάμεση σόλα του έχει περίπου την ίδια μορφή με κείνη του πρώτου Rider κομματάκι βέβαια αναμορφωμένη κυρίως περιμετρικά της φτέρνας διατηρώντας βέβαια το διπλό Formstrip λογότυπο. Όσον αφορά την εξωτερική σόλα εδώ τα πράγματα παρέμειναν σχετικά ίδια με τη διαφορά των σμάτων Formstrip σημάτων που ενσωματώθηκαν στο πολύ ξεχωριστό μοτίβο χάραξης με την επαναλαμβανόμενη αναφορά του ονόματος της εταιρείας. Η έκδοση που βλέπετε είναι ένα collab με τον Batman και θα είναι ο πρώτος χρωματισμός που θα κυκλοφορήσει του Court Rider 2.
Σχετικά με την ημερομηνία κυκλοφορίας Puma Court Rider 2 δεν έχει υπάρξει η παραμικρή πληροφόρηση εν αντιθέσει με την αρχική τιμή διάθεσής του που έχει γίνει ήδη γνωστή και μιλάμε για 110 ευρώπουλα.