10 Φεβρουαρίου 2022

WoW, that's a perfect 10! (official photos)

Υποδήματα της Li-Ning και δη μπασκετικά της Li Ning μπορεί να είναι δυσεύρετα στην ελληνική αλλά και στην ευρωπαϊκή αγορά παρ' όλα αυτά η singature συλλογή του Dwyane Wade συνεχίζει να δελεάζει αρκετό κόσμο. Φέτος ,η κινεζική εταιρεία θα κυκλοφορήσει τον δέκατο κωδικό της επίσημης συλλογής του "Flash", ένα σπουδαίο επίτευγμα τόσο για τη Li-Ning όσο και για τον σπουδαιότερο παίχτη στην ιστορία των Miami Heat. Ποιος να το πίστευε ότι το ρίσκο που πήρε πριν χρόνια ο Wade αφήνοντας τη Jordan Brand θα συνέχιζε την πορεία για παραπάνω από μια δεκαετία!
Το Li-Ning Way of Wade 10 το έχει ήδη φορέσει ο νέος συμβασιούχος της κινεζικής φίρμας, ο D'Angelo Russell και πρόσφατα ο ίδιος ο Wade μας ενημέρωσε για τον ερχομό του μέσω ανάρτησής του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Στις πρώτες επίσημες φωτογραφίες του επετειακού Li-Ning Way of Wade 10 αντιλαμβανόμαστε πως η σειρά επιστρέφει σε συνηθέστερες σχεδιαστικές γραμμές αφήνοντας - προς το παρόν - τα πολύ προχωρημένα έως τελείως διαστημικά της σχέδια. Για τα ακριβή υλικά κατασκευής του όπως και για τις τεχνολογίες που ενσωματώνονται σ' αυτό δεν υπάρχουν πληροφορίες όμως πιστεύω ότι θα αξιοποιούνται λίγο-πολύ τα υλικά κι οι τεχνολογίες των τελευταίων μοντέλων της συλλογής City of Wade. 
Για την ώρα απολαύστε το εντυπωσιακό Way of Wade 10 που μας γνωστοποίησε ο ίδιος ο "Flash" και σύντομα πιστεύω θα επανέλθω με νεότερη ανάρτηση σχετική με τα τεχνικά χαρακτηριστικά του.