3 Ιουνίου 2021

DON and ready for 3rd time!! (unofficial photos)

Ο πρώτος γύρος των φετινών Playoffs ολοκληρώθηκε σχεδόν αναίμακτα για τους Utah Jazz. Η επιστροφή του Donovan Mitchell στην αγωνιστική δράση συνδυάστηκε με τέσσερις συνεχόμενες νίκες κι έτσι η κορυφαία ομάδας της φετινής regular season θα ξεκουράζεται μέχρι να μάθει τον ερχόμενο αντίπαλό τους στη post-season! Ο "Spida" στο comeback του αγωνίστηκε φορώντας τα ολοκαίνουργια πατούμενα τις signature συλλογής του για τα οποία και σας είχα προϊδεάσει με δημοσίευσή μου προ 6μήνου περίπου! Το Adidas D.O.N. Issue #3 είναι πλέον εδώ, ενωμένο, δυνατό!
Στα τέσσερα ματς που αγωνίστηκε ο Mitchell φόρεσε τρεις χρωματισμούς του Adidas D.O.N. Issue #3 κι έναν ακόμη κατά τη διάρκεια προθέρμανσής του στο πρώτο game της σειράς όπου ήταν DNP. Σε σχέση με το D.O.N. Issue #2 δεν υπάρχουν ουσιαστικές διαφορές σε ότι αφορά τα συστατικά δόμησης του κελύφους του παπουτσιού όπου βλέπουμε να αξιοποιείται κυρίως mesh με fuse συν λιγοστές ποσότητες συνθετικού δέρματος. Από συνθετικό δέρμα είναι τα πτερύγια εκατέρωθεν των πλευρών που συμμετέχουν στο lockdown του παπουτσιού. Λιγοστό ψευτοnubuck εντοπίζουμε στο πίσω μέρος του Issue #3 όπου και κατοικοεδρεύουν οι Three Stripes αλλά κι ένα έξτρα ραμμένο patch για να συγκρατεί τo υφασμάτινο heel tab. Εκεί που διαπιστώνουμε τη μεγαλύτερη αλλαγή είναι στο υλικό δόμησης της ενδιάμεσης σόλα του που πλέον δεν θα ναι από Bounce αλλά από LightStrike foam! Η εξωτερική σόλα είναι μονοκόμματη και θυμίζει τη σόλα του Pro Bounce 2018 σ' ένα όμως πιο Σπαϊντερμανίσιο μοτίβο. Σχεδιαστικά τώρα το D.O.N. Issue #3 έχει κάτι από Dame 4 αλλά σε μια εξευγενισμένη μορφή του με "αναμεμειγμένα" με γονίδια του Issue #2!
Το Adidas D.O.N. Issue #3 αναμένεται σύντομα να κυκλοφορήσει στην αγορά με την αρχική του τιμή να κυμαίνεται πέριξ των 110 δολαρίων! Πιθανόν η μικρή αύξηση στη τιμή να οφείλεται στην επιλογή του LightStrike foam! Εσάς, πως σας φαίνεται το νέο απόκτημα του Spiderman?