1 Ιανουαρίου 2024

Τα σημαντικότερα μοντέλα για το 2024!! (part 1)

Ho Ho Ho, Happy New Year κι ευχές για ένα 2024 γεμάτο υγεία και μόνο με πολλές μα πολλές χαρές! Νέα χρονιά και φυσικά από νωρίς πάλι στις επάλξεις με τη καθιερωμένη πρώτη ανάρτηση του νέου έτους να αφορά τους κωδικούς που αναμένεται να κυκλοφορήσουν μέσα στο πρώτο εξάμηνο του 2024.
Η χρονικά πρώτη από τις δύο συνολικά wishlists μου περιέχει όπως πάντα δέκα μοντελάκια όχι από δύο τρεις brands αλλά από έξι ζωή να χουν! Όπως σίγουρα ψυλλιάζεστε η λίστα μου περιέχει κωδικούς από τις συνηθισμένες και καθιερωμένες πια στο κλάδο φίρμες αλλά κι από δύο εταιρείες που δυστυχώς δεν απολαμβάνουμε στην ελληνική αλλά και ευρωπαϊκή αγορά. Από τη φετινή δεκάδα μόνο δύο κωδικοί είναι επανακυκλοφορίες παλαιότερων κωδικών ενώ δύο θα αποτελέσουν το θεμέλιο λίθο ισάριθμων signature συλλογών κάτι που είχαμε να δούμε προ διετίας. Για τους rookies δυστυχώς δεν έχουμε ακόμη καμία εικόνα τους όσο κι αν έψαξα στο διαδίκτυο όπως και για ένα sequel που το 23 έκανε πάταγο!
Ως γνωστόν η wishlist περιλαμβάνει αυστηρά προσωπικές μου επιλογές κι έχει στελεχωθεί σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχω συλλέξει το τελευταίο διάστημα από έγκριτα sites. Λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών που επικρατούν εδώ και δύο με τρία χρόνια υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο οι εταιρείες να καθυστερήσουν εντέχνως τα επικείμενα releases τους.
Happy New Year my fellow sneakerheads!!

Adidas Harden Vol. 8 (link)

Adidas Dame 9

Anta Kyrie 1

Air Jordan IV (link)

Air Jordan XXXVIII Low

Air Jordan Tatum 2 (link)

Nike Book 1 (link)

Nike Kobe 8 Protro "Venice Beach" (link)

Nike Sabrina 2

361 Nikola Jokic signature?