24 Δεκεμβρίου 2023

Adjusting the Zion 3!! (unofficial photos)

Η Jordan δεν έχει σκοπό να ιδρύσει δεύτερη συλλογή παπουτσιών για τον Zion Williamson όμως θα φροντίζει ότι παρέχει στον παίχτη να είναι συμβαδίζει με την εποχή και τα θέλω. Μόνο έτσι δύναται να εξηγηθεί η επερχόμενη αναβαθμισμένη έκδοση του νεότερου κωδικού της συλλογής το οποίο θα λέγεται Zion 3 M.U.D. Τώρα προς τι το M.U.D., θα σας γελάσω και δε το θέλω άλλωστε Jordan Brand είναι αυτή ότι της κατεβεί στο κεφάλι!
Το Jordan Zion 3 M.U.D. λοιπόν είναι μια αναθεωρημένη ή για αρκετούς "διορθωμένη" εκδοχή του κωδικού που πωλείται εδώ κι αρκετό καιρό. Ξεκινάμε από το υλικό του πλαισίου που δεν είναι πυκνής πλέξης mesh με παχιά fuse καλύμματα αλλά ένα είδος συνθετικού δέρματος με πρόσθετες ραφές στα μέρη όπου υπήρχαν τα προαναφερθέντα fuse. Εμφανέστερη βέβαια αλλαγή με πριν το εγκάρσιο στραπ ακριβώς στο μέσο του πλαισίου έχοντας σα βάση του το παράθυρο της εξωτερικής μεριάς ενώ στηN εσωτερική γίνεται το δίπλωμα του στραπ καταλήγοντας εκεί απ' όπου ξεκίνησε. Ανανέωση ή διόρθωση έχουμε και ως προς τη σύνθεση της αποσπώμενης ενδιάμεσης σόλας του όπου ναι μεν είναι και πάλι από Formula23 foam αντί όμως για μια τυπική μονάδα Zoom Air μπροστά έχουμε έναν τεράστιο Zoom θύλακα! Αλλαγή ή πιο σωστά εναλλαγή θέσεων για τα είδη γόμας της εξωτερικής του σόλας αφού η συμπαγής γόμα υπερέχει πια της διάφανης που χει περιοριστεί στον μοναδικό οριοθετημένο χώρο της σόλας. Ούτε ο Σπύρος Σούλης δε θα έκανε τόσες αλλαγές! Το γενικότερο σχέδιο με εξαίρεση το στραπ δεν έχει αλλοιωθεί στο παραμικρό!
Το Jordan Zion 3 M.U.D. δεν είναι γνωστό πότε θα κυκλοφορήσει, αντιθέτως η τιμή του έχει ήδη γίνει γνωστή και θα φτάνει τα 150 δολάρια, τσίμπησε δηλαδή ένα 10αρικο δηλαδή παραπάνω!