12 Ιουλίου 2023

Just Book it?? (unofficial photos)

Όχι μη ξεγελιέστε, δε πρόκειται για κάποιο σκεϊτάδικο πατούμενο ούτε για κάποιο δείγμα-δωρεάν από μέρους της Nike. Αυτό που βλέπετε κυρίες και κύριοι είναι το πρώτο μοντέλο της signature συλλογής του Devin Booker που είναι γνωστό εδώ και πολύ καιρό ότι θα αποκτούσε δική του σειρά. Σήμερα βγήκαν στη δημοσιότητα οι πρώτες φωτογραφίες του παπουτσιού που σημειώστε το ίσως να διαφέρει από πολύ έως αρκετά σε σχέση με τη βερσιόν που θα κυκλοφορήσει επισήμως.
Παρατηρούσα αρκετές ώρες αυτές τις πρώτες ανεπίσημες φωτογραφίες του εν λόγω μπασκετικού ώστε να πείσω τον εαυτό μου ότι πράγματι είναι το Nike D Book 1! Έχουμε ένα σούπερ κοντό μοντέλο ώστε να μοιάζει σε κοψιά στα Kobe που προτιμά να φορά ο παίχτες αλλά το πλαίσιο θυμίζει περισσότερο Nike Air Force 1. Βλέπουμε κάτι σα ballistic mesh περιτριγυρισμένο από nubuck κι απλό συνθετικό δέρμα που στέκεται επάνω σε μια μετρίου πάχους midsole αγνώστου foam κι ότι περιέχει εντός. Για την εξωτερική σόλα δεν υπάρχει σχετική πληροφόρηση καθώς και εικόνα της. Signature άνευ λογοτύπου δε γίνεται αλλά μια απλή αναγραφή του ονόματος του παίχτη έχοντας στο πλάι ένα swoosh πάνω σε ένα patsh που χει ραφτεί στη κορυφή της γλώσσας αδυνατώ να πιστέψω ότι είναι το επίσημο και τελικό logo της καλαθομηχανής των Suns. Όσον αφορά την πορτοκαλί έκδοση φήμες αναφέρουν πως πρόκειται για lifestyle κωδικό αν και προσωπικά μου είναι συμπαθέστερο απ' ότι τα δύο μαύρα.
Τώρα για το πότε αναμένεται να δούμε το Nike Book 1 παραμένει για την ώρα άγνωστο αν και σε κάποια site αναφέρονται για την άνοιξη του 2024. Και τώρα η βόμβα, τα 150 δολάρια λέγεται ότι θα οριστούν ως αρχική του τιμή! Μπουρλότοοοοο