11 Νοεμβρίου 2023

The 8th Harden is done! (unofficial photos)

Η μετακίνηση του James Harden στο Los Angeles για χάρη των Clippers πέρασε κυριολεκτικά από χιλια-δύο κύματα μέχρι να ολοκληρωθεί σε αντίθεση το όγδοο παπουτσάκι του που ήταν έτοιμο από καιρό. Στο μεσοβδομαδιάτικο ντεμπούτο του με τη φανέλα των Clippers, o "Beard" αγωνίστηκε φορώντας τα Harden Vol 8 σε έναν κάπως περίεργο παλ χρωματισμό. If ain't broke, don't fix it και από την Adidas που σιγά μη ξέφευγε από τον γενικότερο κανόνα.
Το αεροδυναμικό μοντελάκι που βλέπετε λοιπόν είναι το Adidas Harden Vol. 8 κι οι "κακές" γλώσσες θα έλεγαν πως είναι το 7άρι ελαφρώς επανασχεδιασμένο, οι "κακές" γλώσσες πάντα ε! Τα σημεία που διασώθηκαν από το τωρινό Harden είναι το toe-cap, η bootie κατασκευή, το Boost αλλά και το ύφος της midsole εξωτερικά. Σε ότι έχει να κάνει με το toe-cap αυτό δείχνει πως είναι συνδεδεμένο με το nubuck κομμάτι που λειτουργεί σα βασικό συστατικό δόμηση του πλαισίου. Σημείο αναφοράς του μοντέλου οι δύο foam αψίδες που καταλαμβάνουν κάθε πλευρά του κελύφους για λόγους ευστάθειας. Για την αντικραδασμική προστασία έχουμε βεβαίως μια στρώση από μικροκάψουλες Boost, εύγε για τη διατήρηση της επιλογής τους! Το πίσω μέρος έχει μεγαλύτερη καμπή από πριν και φτάνει κοντά στο κολάρο ενώ η εξωτερική σόλα του έχει διατηρήσει το ύφος και το μοτίβο χάραξης του Vol. 7. Οι πρώτοι χρωματισμοί του είναι αρκετά bold αλλά θέλω να πιστεύω πως στη συνέχεια θα ακολουθήσουν εκδόσεις με τα TPU να έχουν μια κάποια διακόσμηση γιατί όχι να χουν μια εξωτερική επένδυση.
Το Adidas Harden Vol. 8 αναμένεται να κυκλοφορήσει κάπου στις αρχές του 2024 και η τιμή του πιστεύω ότι θα αγγίζει εκείνη του προκατόχου του? Bust or cop?