18 Νοεμβρίου 2023

Big Face has a sequel!! (unofficial photos)

Ένας ακόμη NBAer που αγωνίζεται από την αρχή της τρέχουσας σεζόν με ολοκαίνουργια μπασκετικά και δη της signature συλλογής του είναι ο σκληρός του Miami, Jimmy Butler. Τη περσινή χρονιά ευτύχισε να αποκτήσει επιτέλους τη δική του σειρά παπουτσιών, με το δικό του λογότυπο, σχεδιασμένο σύμφωνα με τα δικά του θέλω και τη φετινή περίοδο ακολουθεί το sequel, το Li-Ning JB 2!
Το ολοκαίνουργιο μοντελάκι του "Μήτσου" έχει κάποια ελάχιστα κοινά χαρακτηριστικά με το Li-Ning JB 1 αλλά σε μια γενική εικόνα είναι σχεδόν 100% διαφορετικό. Ναι μεν έχουμε το ίδιο πλεκτό για το άνωθεν τμήμα του παπουτσιού όμως είναι πιο αραχνούφαντο με "υπόγειες" ενισχύσεις που συμμετέχουν στο lockdown και ορισμένα άκρα τους να διαθέτουν οπές για τη διέλευση των κορδονιών. Το περσινό minimal εξωτερικό heel counter έχει φέτος θεριέψει καλύπτοντας περισσότερη έκταση του πλαισίου κάτι λογικό αφού η εξωτερική σόλα δεν παρουσιάζει έντονη κυρτότητα. Πληροφορίες αναφέρουν ότι θα περιέχει ξανά μια αποσπώμενη midsole από Boom foam με ένα torsion bar από ανθρακόνημα να μετά συγχωρήσεως. Η εξωτερική σόλα του JB 2 φέρει περίπου το ίδιο μοτίβο χάραξης με πριν χωρίς βεβαίως να χει παραλειφθεί το χαρακτηριστικό εγκάρσιο σχίσιμο στο κέντρο της μόνο που τώρα είναι μεγαλύτερο. Σχεδιαστικά το Li-Ning JB 2 είναι πιο γήινο σε σχέση με το JB 1 και δείχνει πως έχει και πάλι προσεχθεί ιδιαιτέρως δίνοντας ταυτόχρονα περισσότερο χώρο δράσης στο λογότυπο του "Big Face". Απ' ότι φαίνεται θα υπάρξουν και πολύ πιο premium εκδόσεις του παπουτσιού είτε με δερμάτινο είτε με αμιγώς durabuck πλαίσιο!
Η ημερομηνία κυκλοφορίας του Li-Ning JB 2 όπως και η αρχική του τιμή δεν έχουν ακόμη γίνει γνωστές όμως ψυχανεμίζομαι πως στη ευρωπαϊκή αγορά σίγουρα θα τιμολογηθεί κοντά στα 200 ή 200+ ευρώ.