25 Νοεμβρίου 2023

No limits for Trae!! (official photos)

Ο Trae Young όπως γνωρίζετε διαθέτει εδώ και τρία χρόνια τη δική του signature συλλογή όμως από πέρυσι βρέθηκε και με δεύτερη συλλογή, την οικονομικότερη και σαφέστατα downgrade συλλογή με την επωνυμία Unlimited. Ήδη η συλλογή απέκτησε συνέχεια με το Trae Unlimited 2 που κυκλοφόρησε σε ορισμένες ασιατικές αγορές κι έγινε μονομιάς ανάρπαστο! Ναι ολόσωστά διαβάσατε!
Το Adidas Trae Unlimited 2 είναι μια φθηνότερη πλην τίμια εκδοχή του τρέχοντος Adidas Trae 3 και όπως επιβάλλουν οι "σωστοί κανόνες" έχει ξεπατικώσει κάποιες σχεδιαστικές λεπτομέρειές του. Έχουμε να κάνουμε με ένα mid προς low-top μπασκετικό που χρησιμοποιεί παλιομοδίτικο mesh όπως συμβαίνει και με τη δεύτερη σειρά του Dame. Περιμετρικά έχουν ραφτεί κομμάτια συνθετικού δέρματος που το ύφος τους μιμείται το heel counter του Trae 3! Η ενδιάμεση σόλα του προέρχεται από αγνώστου τύπου foam με το πιθανότερο να πρόκειται για Bounce όπως συνέβη με το πρώτο Unlimited ενώ το ύφος της αποτελεί ένα mix-and-match του προαναφερθέντος Unlimited και - ω τι έκπληξη - του  Trae 3! Σε ότι έχει έχει να κάνει με το μοτίβο χάραξη της εξωτερικής σόλας έχουμε συνολικά τρεις ανεξάρτητες επιφάνειες εκ των οποίων οι δύο περιέχουν herringbone και η μία radial μοτίβο χάραξης. Ναι κι αυτό είναι κοπιάρισμα απ' το Trae 3! Σα σχέδιο το Unlimited 2 δε το λες και άσχημο ιδίως στον ασπρόμαυρο χρωματισμό, χωρίς τσαχπινιές και φανφάρες όπως ακριβώς δηλαδή συμβαίνει και με το μοντέλο απ' το οποίο επινοήθηκε.
Η αρχική τιμή διάθεσης του Adidas Trae Unlimited 2 κινείται στα επίπεδα του προκατόχου του όντας σε πλήρη αρμονία με τις "σκιώδεις" low-budget μπασκετικές συλλογές.