26 Νοεμβρίου 2019

Welcome to the 2nd Millennium!! (ofiicial photos)

Πριν δύο μέρες είδαμε πως θα είναι η συνέχεια της laceless μπασκετικής σειράς που εκίνησε μόλις πέρυσι η γερμανική τη σκυτάλη ξαναπαίρνει μια νέα πλήν όμως παλιά γνώριμή μας signature σειρά. Το Adidas T-Mac Millennium 2 είναι κάτι παραπάνω από προ των πυλών καθώς ήδη κυκλοφορεί σε κάμποσες ασιατικές αγορές ως είθισται άλλωστε τα τελευταία χρόνια. Απ' ότι φαίνεται στην Adidas αποφάσισαν να επενδύσουν στη συγκεκριμένη συλλογή παρά το γεγονός πως ο εκπροσωπούμενος NBAer έχει αποσυρθεί απ' την ενεργό δράση από τον Αύγουστο του 2013. 
Το νέο Adidas T-Mac Millennium 2 θα συνεχίσει από κει που σταμάτησε η περσινή επανεκκίνηση της άλλοτε κραταιάς signature σειράς του Tracy McGrady. Αυτό που διαπιστώνουμε σε μια πρώτη ματιά είναι πως η δόμηση της ενδιάμεσης σόλας με τις Boost μικροκάψουλες είναι ακριβές φωτοαντίγραφο του περσινού Millennium. Το άνωθεν μέρος του νέου T-Mac απαρτίζεται από συνθετικά υλικά και μόνο διατηρώντας παράλληλα από τη μέση έως μπροστά κάποια απ' τα "κραυγαλέα" σχεδιαστικά χαρακτηριστικά του προκατόχου του ενώ για το υπόλοιπο μέρος έχει "αντλήσει" στοιχεία από το αξεπέραστο κι αξιομνημόνευτο T-Mac III  αλλά και με ψεγάδια από το T-Mac 3.5. Ξαπηγαίνοντας προς τα κάτω και εννοώ πολύ κάτω βλέπουμε να γίνεται ξανά χρήση της ζαχαρί γόμας όμως για τη πρόσφυσής της προτιμήθηκε μια παραλλαγή του μοτίβου χάραξης του τρίτου T-Mac! Ως προ το συνολικό σχεδιασμό του παπουτσιού μία είναι η φράση που μου ρθε εύκολα, "if ain't broke, don't fix it".
Για το ποια θα είναι η ακριβής τιμή του δεν έχω τη παραμικρή ιδέα αλλά ποντάρω πως θα κυμαίνεται στα επίπεδα του περσινού T-Mac Millennium. Εσάς πως σας φαίνεται το νέο T-Mac?