10 Σεπτεμβρίου 2019

Μίνι πρόγευση από το Curry 7!! (unofficial photos)

Αφού είδαμε από νωρίς τα νέα μπασκετικά της Adidas και της Nike ήρθε η ώρα για να πάρουμε μια μίνι πρόγευση από το έβδομο κωδικό της επίσημης μπασκετικής συλλογής του ηγέτη των Golden State Warriors. Ο Stephen Curry κατά πως φαίνεται θα εκκινήσει τη νέα εποχή των Warriors στον νέο του υπερσύγχρονο γήπεδο φορώντας τα Under Armour Curry 7 τα οποία και βλέπετε στις ακόλουθες φωτογραφίες.
Η τρεις ανεπίσημες φωτογραφίες που παρουσιάστηκαν στο instagram προ μερικών ωρών δεν είναι ξεκάθαρες όμως δύναται να σχηματίσουμε μια πρόχειρη άποψη σχετικά με το Under Armour Curry 7 σαν κατασκευή. Το άνωθεν μέρος του δείχνει να είναι από ένα είδος mesh αλλά όχι σε καλτσοειδή μορφή (bootie) όπως στο Curry 6 μιας και ένα μέρος της γλώσσας φαίνεται να είναι ξέχωρο. Το σημείο για το οποίο μάλλον θα χει να υπερηφανεύεται είναι η ενδιάμεση σόλα του η οποία θα συνδυάζει τις τεχνολογίες HOVR και Micro G. Στο πρώτο επίπεδο θα έχουμε το αφρώδες υλικό HOVR κι ακριβώς από κάτω το παλαιό αλλά πάντα αξιόπιστο Micro G. Σχεδιαστικά τώρα θα τολμούσα να πω ότι πρόκειται για μια αναβαθμισμένη και premium εκδοχή του Under Armour Curry 3Zero.3 με την "μπαριέρα" περιμετρικά της ενδιάμεσης σόλας να είναι το πιο "χτυπητό" του σημείο.
Για την ώρα δε γνωρίζουμε ημερομηνία κυκλοφορίας του Under Armour Curry 7 καθώς και της τιμής που θα ξεκινήσει να διατίθεται.