12 Μαρτίου 2019

Στην ώρα της όπως πάντα η σειρά του KD!! (unofficial preview)

Πριν καμία ώρα εμφανίστηκαν στο διαδίκτυο οι πρώτες φωτογραφίες του δωδεκάτου κατά σειρά Nike KD!Ας αφήσουμε τούτη τη φορά κατά μέρος τις τυπικότητες και τους μακροσκελείς προλόγους κι ας περάσουμε απευθείας στις πρώτες παρατηρήσεις που έχουμε να κάνουμε σχετικά με το νεότερο μέλος της signature σειράς του Kevin Durant.
Ξεκινώντας από το άνωθεν μέρος του KD 12 βλέπουμε να αξιοποιείται ένας είδος μονοκόμματου mesh όπου περιμετρικά της βάσης του έχει χρησιμοποιηθεί fuse υλικό ενώ διαπιστώνουμε πως πραγματοποιεί το ντεμπούτο της και μια νέα τεχνολογία η Dual Axial Flywire, μια πιθανόν αναβαθμισμένη εκδοχή του χιλιοχρησιμοποιημένου Flywire όσον αφορά το γενικότερο lockdown του παπουτσιού. Προχωρώντας παρακάτω διακρίνουμε μια ενδιάμεση σόλα από phylon υλικό που περιέχεται εντός ενός πλαστικού πλαισίου στο πάτωμα του οποίου φαίνεται να υπάρχει εγκατεστημένος ένας μεγάλος Zoom Air θύλακας, ένας συνδυασμός υλικών που θυμίζει σε πολύ μεγάλο βαθμό το tooling του Nike Kobe X. Εμφανισιακά το Nike KD 12 δείχνει αρκετά αεροδυναμικό και άνετα θα μπορούσε να θεωρηθεί ως μοντέλο της επίσημης συλλογής παπουτσιών του Kyrie Irving. Ένα ψηφιακό και ασυνήθιστα μεγάλο swoosh βρίσκεται τυπωμένο στην εξωτερική πλευρά του μοντέλου ενώ μια ετικέτα έχει ραφτεί στη ράχη πάνω στο υποτιθέμενο εξωτερικό heel counter. Για την ώρα δε γνωρίζουμε κάτι σχετικά με την εξωτερική σόλα και συγκεκριμένα το μοτίβο χάραξής της.
Το Nike KD 12 αναμένεται να κυκλοφορήσει τον ερχόμενο Απρίλιο λίγο πριν την εκκίνηση των Palyoffs κι αρχική του τιμή θα κυμαίνεται περί τα 150 δολάρια! Παραμείνετε συντονισμένοι για περισσότερες πληροφορίες!