14 Ιανουαρίου 2013

Και ξεκινάμε..!

Καλησπέρα κόσμε!
Η δημιουργία αυτού του blog έγινε μετά από μεγάλη διαμάχη με τον εαυτό μου σχετικά με την αναγκαιότητά του. Παρατηρώντας γενικότερα μέσα στο διαδίκτυο διαπίστωσα ότι υπάρχει πληθώρα ανθρώπων που έχουν ως χόμπυ τους τη συλλογή αθλητικών παπουτσιών (sneakerheads). Στο εξωτερικό είναι κάτι ευρέως διαδεδομένο οπότε είπα γιατί να μην υπάρχει και κάτι ανάλογο και στην Ελλάδα.
Ακριβό χόμπι οφείλω να ομολογήσω, ιδίως για τη σημερινή εποχή, είναι κάτι όμως με το οποίο ασχολούμαι τα τελευταία 10 χρόνια. Στο τρυπάκι αυτό δεν μπήκα ξαφνικά αλλά εξαιτίας της ερασιτεχνικής μου ενασχόλησης με το άθλημα του μπάσκετ, του οποίου είμαι και φίλαθλος. Η αναζήτηση του κατάλληλου μπασκετικού παπουτσιού με ώθησε στο να ψάχνω για τα καταλληλότερα. Έκτοτε αριθμώ κάτι παραπάνω από 40 ζευγάρια από διάφορες μάρκες (NIKE, ADIDAS, REEBOK). Και αυξάνεται.....
Αρχικώς, θα προσπαθήσω μέσα από το blog να παρουσιάσω τη συλλογή μου. Από κει και πέρα θα προσπαθήσω να ενημερώνω το blog (όσο το δυνατόν συντομότερα) με πληροφορίες για νέα προϊόντα. Επίσης, θα παραθέτω και ορισμένα Link που θα αφορούν την αξιολόγηση κάθε νέου μπασκετικού παπουτσιού που θα κυκλοφορεί.
Φυσικά όποια παρατήρηση και επικοινωνία ευπρόσδεκτη!