14 Σεπτεμβρίου 2024

A sneaky little Fox!! (unofficial photos)

Ήταν δίκαιο κι έγινε πράξη! Ο βιρτουόζος αριστερόχειρ De'Aaron Fox γίνεται ο πρώτος NBAer που αποκτά τη δική του συλλογή μέσω της Curry Brand και κατ' επέκταση της Under Armour. Μπορεί να μην είδαμε ποτέ τη συνέχεια του Embiid 1 όμως μετά από χρόνια θα ευτυχίσουμε να απολαύσουμε μια ακόμη signature συλλογή της UA η οποία είχε ξεμείνει μ' αυτή του Stephen Curry που έχει ψιλοκουράσει με της Flotro επανεκδόσεις!
Το Curry Fox 1 συζητιόταν λίγο-πολύ εδώ και καιρό ιδίως από τότε που ο Fox μεταπήδησε στην Under Armour αφήνοντας της Nike μετά από χρόνια. Τι είναι αυτό που βλέπουμε? Μια επανεκτέλεση του Curry 1 Flotro αλλά με στραπ! Έχουμε ένα κοντόλαιμο πλαίσιο από mesh υλικό που περιβάλλεται από συνθετικό δέρμα ενώ για το πίσω μέρος γίνεται χρήση γνήσιου δέρματος με κορωνίδα της κατασκευής το εγκάρσιο στραπ με φορά από μέσα προς τα έξω. Από κει και πέρα έχουμε τη Flow midsole που έφερε το υβριδικό Curry 1 Flotro λες και είχαν τεράστιο απόθεμα σ' αυτή αλλά θα μου πείτε εδώ δεν τόλμησαν να αλλάξουν ούτε το εξωτερικό του heel counter που ναι σχεδόν copy-paste! Εκεί που μάλλον ξόδεψαν αρκετή φαιά ουσία έχει να κάνει με το λογότυπο του αθλητή που είναι πραγματικά εκπληκτικό, ίσως το καλύτερο που χουμε δει τη τελευταία δεκαετία και βάλε παρά το γεγονός πως εμφανίζεται μια φορά όλη κι όλη στη κορυφή κάθε γλώσσας.
Το Curry Fox 1 αναμένεται να κυκλοφορήσει πριν το πέρας του '24 με τη τιμή του να παραμένει άγνωστη. Ευελπιστώ να μην ακολουθήσει την τιμολογιακή πολιτική της UA γιατί τότε θα τους μείνει κι αυτό το μοντέλο στα ράφια μέχρι να φτάσει η περίοδος των καλοκαιρινών εκπτώσεων.