8 Σεπτεμβρίου 2024

Jokic has another model with 361°!! (official & unofficial photos)

Απ' τη στιγμή που ο Nikola Jokic αποφάσισε να εγκαταλείψει τη Nike για χάρη της 361 Degrees δείχνει να έχει μια σαφέστατη προτίμηση στο μοντέλο Big3 3 Future με το οποίο και αγωνίστηκε σε όλα σχεδόν τα ματς του πρόσφατου Ολυμπιακού τουρνουά. Στο ματς εναντίον της Αυστραλίας εντοπίστηκε να φορά το πρώτο ανεπίσημο signature του με την 361, το Big3 5.0 Pro PE που έχει ήδη εμφανιστεί σε μερικούς τρεις πανέμορφους χρωματισμούς! Επίσης όμορφη έκδοση είναι και το Big3 5.0 Pro που ουσιαστικά είναι η mid-top έκδοση.
Το 361° Big3 5.0 Pro PE πρόκειται επί της ουσία μια αναβαθμισμένη έκδοση του Future! Το κέλυφος είναι κυρίως από textile mesh ενισχυμένο με fuse στρώσεις στα αναγκαία σημεία ενώ στο πίσω μέρος φέρει μια πρόσθετη επίστρωση που μιμείται το nubuck. Η ενδιάμεση σόλα του αρκετά mm σε πάχος κι είναι από Qu!kFlame, το νεότερο foam που χει αναπτύξει η κινεζική φίρμα και περιβάλλεται εξ' ολοκλήρου από την εξωτερική σόλα. Μεταξύ midsole κι outsole βρίσκεται εγκατεστημένη μια οριζόντια και μεγάλη σε μέγεθος αντιστρεπτική πλάκα από ανθρακόνημα που βοηθά στη κίνηση αλλά αποτρέπει και το rollover. Σ' ότι έχει να κάνει τώρα με την εξωτερική σόλα, που σε κάποιες περιπτώσεις το ένα μέρος της είναι από ημιδιάφανη γόμα, έχουμε ένα μοτίβο χάραξης με μικρά τρίγωνα που αποτελούν μέρος εξάγωνων κάτι που είχαμε να δούμε απ' τo Nike Zoom KD V. Το σχέδιο του 361° Big3 5.0 Pro PE είναι όμορφο και γίνεται εντυπωσιακότερο όταν "ντύνεται" στα χρώματα του του Τζόκερ ενώ να σημειωθεί πως είναι το πρώτο μπασκετικό της 361° που φέρει εξ' αρχής το ανανεωμένο λογότυπο του Jokic! Η έκδοση 361° Big3 5 Pro, χωρίς δηλαδή το PE, είναι λίγο κοντύτερη και περιέχει ένα ελαστικό καλτοειδές στρώμα κάτω από το textile mesh με όλα τα υπόλοιπα συστατικά να είναι ακριβώς ίδια.
Το 361° Big3 5 Pro PE διατίθεται ήδη από το ευρωπαϊκό site της εταιρείας στη τιμή των 160 € ενώ λίαν συντόμως θα κυκλοφορήσει και η έκδοση Pro! Cop or drop?