15 Μαΐου 2024

The sequel for Sabrina! (official photos)

Το Nike Sabrina 2 είναι κάτι παραπάνω από γεγονός κι αυτές είναι οι πρώτες επίσημες φωτογραφίες του νεότερου πατούμενου της Sabrina Ionescu. Η Nike όντας μετρ της τακτικής "if ain't broke, don't fix it" φρόντισε να ετοιμάσει έναν διάδοχο χωρίς να διαφοροποιεί σχεδιαστικά όσο και κατασκευαστικά το επερχόμενο πατούμενο.
Σα κατασκευή του Nike Sabrina 2 χρησιμοποιεί κατά κύριο λόγο τα υλικά και τις τεχνολογίες του πρώτου μοντέλου της συλλογής. Ένα χαμηλού τύπου και προφίλ μπασκετικό με το πλαίσιο να αξιοποιείται screen mesh υλικό αλλά και πολλές πρόσθετες ραφές περιμετρικά των οπών για τα κορδόνια αλλά και πέριξ του κολάρου ώστε να υπάρχει η επιθυμητή σκληράδα. Ωραία πινελιά το υποθετικό εξωτερικό heel counter που δεν είναι από TPU αλλά από δέρμα. Η ενδιάμεση σόλα του Sabrina 2 είναι ξανά ολόκληρη από React foam έχοντας και πάλι έναν Zoom Air θύλακα στο μπροστινό μέρος, το σετάρισμα δηλαδή του άσσου! Παραπλήσιο είναι και το μοτίβο χάραξης της εξωτερικής του σόλας με τη διαφορά πως αντί της λεπτής λωρίδας που υπήρχε να έχουμε πλέον ένα μεγάλου μεγέθους swoosh ακριβώς στο κέντρο. Σα σχέδιο το νέο Sabrina είμαι μια μίξη του περσινού κωδικού με αέρα από Nike Kobe V φροντίζοντας να διατηρήσει κάποια χαρακτηριστικά σημεία όπως το σχεδόν κατακόρυφο swoosh στην εσωτερική πλευρά.
To Nike Sabrina 2 είναι προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει στα τέλη Ιουνίου στη τιμή των 130 € κάτι διόλου άσχημο για signature συλλογή.